reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Ja niestety odpadam :-( finanse nam nie pozwalaja pojechać .Do tego w czerwcu idziemy na ślub, dwoje urodzin od dzieci i do trzech na urodziny idziemy.Do tego niewiem jak z urlopem męża bo bardzo ciężko w jego pracy .Trudno może jeszcze innym razem uda mi się z WAMI spodkać.
Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda.:no:

reklama
Ja tak szczerze i poważnie - jestem za, sama się nie podejmuję organizacji bo nie mam na to czasu i smykałki do tego (nie chodzi o to że umywam ręce - ale wiecie o co chodzi - szczerze stwierdzam że nie dam rady tego zorganizować). Dla nas najlepiej lipiec lub sierpień no i coś przystępnego cenowo (czyli raczej nie Chorwacja:)) Oczywiście jestem najbardziej za Mazurami ale dostosujemy się do większości :)
Może się powtarzam ale skoro odświeżamy wątek to myślę że trzeba zgłosić aktualne deklaracje.

reklama
My sie piszemy ale zeby zacząc cokolwiek organizowac to trzeba juz teraz zacząć się tym zajmowac a do tego jest potrzebna lista osób która napewno chce jechac, trzeba ustalić datę.

Do góry