reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Dzień dobry Lubuszanki :)

Ewa sukieniusia śliczna, wystaw na Allegro - na pewno ktoś sie skusi :)

WerEla a gdzie pracujesz jeżeli to nie tajemnica? :) kawka na biurku i papiery - wnioskuję,
że dość przyjemna robota :D

Agutka też bym nad morze śmignęła, na dwa - trzy dni chociaż :D

Ewiczek a co to za smutny uśmieszek?? Co się dzieje??
Aniula ja pracuję w biurze rachunkowym, praca niby ciekawa ale nudna, 8h klepanie w klawiaturę i księgowanie faktur:-(

Dzień dobry. ;-) Ja na chwilkę,bo moja Mama porwała Zuzię na spacer :)szok:),więc skorzystam i sobie szybko domek ogarnę. ;-)

Agutka przepraszam bardzo, jakoś nie pomyślałam żeby się podzielić:laugh2:

Chytruska. :dry: :-p :laugh2: ;-)

Agutka też bym nad morze śmignęła, na dwa - trzy dni chociaż :D

My byłyśmy 10 dni,ale z chęcią też bym jeszcze sobie tam pojechała. :tak: :tak: :tak: :-)

Trzeba umieć wystawić a ja niestety jestem głąb jeśli chodzi o te sprawy:-:)-(

To nic trudnego. ;-) Może mężulo Ci pomoże? :-)

A ja właśnie miałam odwiedziny w pracy, mamunia moja była u mnie na chwilkę z córeczką moją:-) Mała jak się przykleiła to odkleić się nie chciała:-( kurka jak ja bym chciała z nią w domciu siedzieć, bardzo tęsknię za tymi naszymi spacerkami i wspólnie spędzanym czasem. Ale dobrze że ma teraz babcię na miejscu, niech się sobą dziewczyny nacieszą bo następne spotkanie dopiero w grudniu:-(

Dzień dobry. ;-) Ja na chwilkę,bo moja Mama porwała Zuzię na spacer :)szok:),więc skorzystam i sobie szybko domek ogarnę. ;-)

Chytruska. :dry: :-p :laugh2: ;-)

My byłyśmy 10 dni,ale z chęcią też bym jeszcze sobie tam pojechała. :tak: :tak: :tak: :-)

To nic trudnego. ;-) Może mężulo Ci pomoże? :-)
Mój mężulo nie tyka się komputera i jest jeszcze większym laikiem odemnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ewiczek to spróbuj tutaj na BB wstawić, jest taki wątek sprzedam oddam, i tam wiem że czasem ktoś coś wkleja:tak: A jak zły chumor to przyklejamy uśmiech na buźkę i zaraz będzie lepiej:-)

Agutka normalnie przez kolano chyba przełożę:-D starsza jestem to mogę:-p ja ci dam chytruska:sorry2: Moja mamusia też właśnie na spcerku z wnusią, ale się cieszę, a moja mamcia jest przeszczęśliwa. Wczoraj wykąpała Weronikę, uczesała, utuliła do snu, jej bardzo tego brakuje i wcale się jej nie dziwię. Wszystko ją bokiem omija bo bardzo daleko mieszka:-( Niech się nacieszą a ja mogę się wymykać z domu:-p:-D;-) Miłego sprzątanka życzę słoneczko:-)

Ostatnia edycja:
Do góry