reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Ale wy zasuwacie z klikaniem dzisiaj:-D Jak ja jestem to wtedy was nie ma, a jak mnie nie ma to tutaj gorąco:tak:
Wypiłam piwko, zjadłam tortillę a teraz już jestem w piżamce i idę spanko bo rano do pracy:-(
A niania to tylko chwilowo jest u mnie, mama przyjechała na 2 tygodnie więc trzeba trochę wykorzystać sytuację że mogę wyjść z domu. Nawet jeżeli mają to być 3 piętra niżej:-D ważne że mogę wyjść sama bez dziecka, na luzie pogadać i się pośmiać. I wiem że mała jest w domu i wszystko jest ok:-)
Kurcze a moja sąsiadeczka właśnie w środę jedzie na tydzień do Anglii:-( Mogłybyśmy gdzieś połazić razem a jej nie będzie:-( To jest taka moja koleżaneczka jeszcze od przedszkola, zawsze razem:tak:
Zmykam spanko. Do jutra koleżaneczki!!!

reklama
MamaKacperka ano, nastroje różne w ciąży są ... nie dziwię się, że Kacperek
zafascynowany :D Wiki też do przedszkola rusza, wyprawkę muszę szykować kurcze :)

WerEla super, że tak wieczór miło spędziłaś! należy się :)

Agutka gdzie robione były te superaśne fotki w podpisie z Zuzią? nad morzem?

widzę, że mała ma extra włoski lokowane :) ścinałaś już Jej? ja Wiki podcinałam grzywkę,
bo był czas, że żadnych spinek ani gumeczek nie pozwalała zakładać, a do ślepek wpadały,
ale teraz już twardo zapuszczamy włoski i NIC nie obcinamy :)

Nad morzem - koniec lipca/początek sierpnia tego roku. ;-) Byłyśmy w Międzyzdrojach. :-D :-D :-D

Zuzia raz miała podciętą grzywkę i na tym koniec. :-) Teraz grzecznie daje sobie włoski podpiąć spineczką. :-D
A loczki ma po mojej Mamie - też miała takie w dzieciństwie. :-D Bo i ja i Zuzi tata mieliśmy takie proste druciki,hihihi. ;-) :-)
No i w ogóle,tego nie widać przez te loki właśnie,ale Zuzi włoski sięgają Jej już za łopatki! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

Ostatnia edycja:
Agutka przepraszam bardzo, jakoś nie pomyślałam żeby się podzielić:laugh2:

Cześć śpiochy:-) Pewnie jeszcze sobie w domkach siedzicie a ja już w pracy, szybko się witam i zabieram się do pracy bo papiery czekają:-( a terminy lecą:sorry2: Kawusia już cieplutka stoi na biurku więc witam nowy dzień:-p
Miłego dnia życzę Wszystkim:tak:

reklama
Do góry