reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

ehhh trafiła na lekarzy ....:angry::angry::angry::angry::angry:
ja rodziłam u nas tylko raz i następnego razu na pewno w naszym szpitalu nie będzie !!!!!!

Gabinia,ja rodziłam też raz u Nas :-p,no i nie mogę narzekać ani na opiekę na porodówce,ani na noworodkach. :-D Mimo,że na porodówce trafiłam na taką lekarkę,której nie chciałam,bo jest dla mnie najgorszą w ZG,ale co zrobić - nie miałam wyboru. ;-) :-p Zarządziła oksytocynę,no i poszło szybciuchno. :-D

Dori przenieśli na patologię... Zastrzyk dostała jakiś na "F",bo miała małe rozwarcie,ale on za to zastopował skurcze. :wściekła/y: Teraz czeka na usg,a tata Fąfla pojechał do domu się przespać.
Ja naprawdę nie wiem,co to się porobiło w naszym szpitalu! :szok: :szok: :wściekła/y: :no:

reklama
Ja rodziłam i nie mam miłej opini na temat naszego szpitala, dla mnie tragedia. I na patologii, i na porodówce, i na roomingu. Jedynie byłam zadowolona jak miałam płatny pokój i byłam sama, Marcin siedział z nami całe dnie i opieka była bardzo dobra i babki wreszcie były miłe, wiadomo nie bez powodu, pokój płatny więc musiały być miłe. To jest okropne właśnie w naszym szpitalu że robią wielką łaskę że pracują.

Ja nie rozumiem po co ta meczarnia:-:)-:)-(

Ja u nas tez nie rodzilam i nawet nie mialam takiego zamiaru:-p

mając przebyty u nas w szpitalu poród i rodząc później w innym szpitalu dopiero zauważa się różnicę :tak::tak:
ja zanim urodziłam pierwszego syna leżałam co jakiś czas w naszym szpitalu .... na różnych oddziałach .... nikt mi nie powie że opieka jest coraz lepsza .... oczywiście pracują ludzie którzy mają powolanie .... ale to są nie liczni niestety :crazy:

dokladnie, najlepiej znaja sprawe te co rodzily i u nas i gdzies indziej np. Ty:-)
mam tez kolezanke co rodzila jedno dziecko u nas ale drugie juz nie i mowi to samo co Ty:tak:
ja co prawda nie mam porownanie ale sie bardzo ciesze ze mialam fajnie, ladnie i milo, z normalnymi ludzmi-lekarzami, z normalnym podejsciem jak do czlowieka i mysle ze tak powinno byc wszedzie:tak:

Hej
Pisałam i pisałam :-D i mi znikło :-) A więc ja nie narzekam :-) Choć może powinnam :-)

I dziwnie się naszą koleżanką opiekują ... bo skoro ma aż takie skurcze ...

Wierzę że ten nasz Bruno się ruszy :-) ale szkoda że jej na piłce nie karzą skakać :-)

Ja tez rodzilam w zielonej i nie narzekam.. opieka dobra, na roomingu tez wporzadku...

Ja mysle ze wszystko zalezy na jakiego lekarza sie trafi niestety...

Oby szybciutko im poszło i bruno na swiecie się pojawił szczęśliwie:)

reklama
jejku tak was podczytuje i aż sie boje co to będzie, wprawdzie ja nie planuje rodzic w ZG, tylk w Nowej Soli, bo tu mi bliżej, ale i tak się boję. Rodziła ktoras z was w Nowej soli

Do góry