reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Urodzila, urodzila, ma fantastycznego, slicznego, madrego Synka :laugh:

Strasznie dlugo sie nie odzywalam, poniewaz po porodzie siedzialam u Tesciowki, zas na kompa wchodzilam zaledwie z doskoku przy okazji odwiedzin w domu. W dodatku glowe mialam zaprzatnieta mysleniem o pracy, gdzie nagle niewiadomo bylo co ze mna...
Teraz juz jestem w zg na stale, zalatwilam wszystkie sprawy zawodowe, wiec moge rozkoszowac sie urokami lata. Codziennie wydeptujemy z Adasiem sciezki po deptaku albo parku i tak nam plyna dni.

Teraz takie upaly, Agutka jak sie czujesz? puchna nogi?

Wesolutka,ciesze sie,ze wszystko w porzadku. :-*

Te upaly mnie juz dobijaja. ::) Bylam od 30 czerwca do 11 lipca na wczasach nad jeziorkiem,a teraz we wtorek konczy mi sie urlop i musze sie udac do swojego gina po zwolnienie,bo juz normalnie nie wyrobie w pracy. Niby biuro,ale kurna taki skwar - zero klimatyzacji,bleh! A w takim miejscu jak US powinna byc. ;) Nogi mi puchna - mama sie smieje,ze mam takie fajne pontoniki. :p Siedze ciagle i mocze je w zimnej wodzie z sola... Juz bym chciala wrzesien i moja Zuzie obok mnie... Ale w takie upaly,to chyba lepiej dla niej,ze siedzi jeszcze w brzusiu u mamusi. ;)

Pozdrowki! :)

Dla Zuzi pewnie lepiej, ale Tobie nie zazdroszcze - ja w kwietniu przy cieplejszych dniach nie mialam prawie kostek, wiec co dopiero teraz... Coz, takie uroki bycia ciezarna i takie uroki lata :laugh: Ja przez ostatnie dni zmuszona bylam chodzic na spacery poznym popoludniem i kapac Adasia trzy razy dziennie. Bez kitu, takie malenstwa znosza upaly kto wie czy nie gorzej od nas. Chwile na rekach go ponosilam, a on biedaczek juz mokry i przyklejony do mnie.

Wracajac do zamieszlego tematu: widzialas Zuie na usg3D? Ja Adasia - nie. Ale szarpnelam sie na sesje juz po urodzeniu. Pochwale sie (taka nieskromna jestem ;)):

Oryginaly sa na blyszczacym papierze, wiec jak sie przyjrzec, widac mnie robiaca zdjecia tym zdjeciom :laugh:

Dzis poswiecilam kilka godzin na porzadkowanie ciuszkow Malego. nazbieralo sie tego od groma i az mnie serce boli, bo tyle slicznych rzeczy nawet raz nie mial na sobie...!
Dziewczyny, nie robcie zapasow, a rodzince sugerujcie, ze prezenty nie musza miec wylacznie rozmiaru 56 ;)

Jutro jade do Tesciowki, wiec znowu mnie nie bedzie. Ale nie omieszkam sie odezwac zaraz po powrocie!

Wesolutka,mi znajomi daja co tylko popadnie,bo wiedza,jak sie nacierpialam na poczatku ciazy,no i pomagaja jak tylko moga (szczegolnie Panie z pracy :D ),zebym wszystkiego sama nie musiala kupowac. :) Wozeczek dostane od rodzicow. :D
Zdjecia Adasia poprostu boskie! :D A synek i mamusia wprost nie do opisania,hihi. :D
Ja Zuzinke widzialam na 3D. :D Mam filmik i zdjatka,wiec jesli jestes zainteresowana,to podam Ci stronki do tego wszystkiego. ;)
O kostkach nic mi nie mow,bo ja juz zapomnialam,co to jest. :p Wlasnie jestem po moczeniu ich w zimnej wodzie z sola i za chwilke klade sie do lozeczka i podrzucam je gdzies jak najwyzej,hihi. :D
Czekam na Twoj odzew po powrocie. ;) Milego pobytu u Tesciowej! ;D :-*

Do tesciowej jedziemy wieczorem, musze czekac na Hazbenda mojego kochanego pracujacego.
Jasne, ze chcialabym zobaczyc Zuzie w 3D! fajne przezycie, taki trojwymiar, co? :)
Dlaczego piszesz, ze nacierpialas sie na poczatku ciazy? mialas jakies komplikacje?
A wozek bedziecie wybierali wspolnie, czy zostawiasz te kwestie Dziadkom?

Ide strzelic sobie kawczana, Adas - jak nigdy - nie spal w nocy, wiec teraz oboje chodzimy jak neptyki...

Dziadek kupil jagody! Hmmm, ciekawe, czy mi wolno...?

Milego weekendu ;D!!

reklama
czesc dziewczyny
ja nie z lubuskiego ale dawnego zielonogorskiego :p
ale i tak czuje sie lubuszanka ;)

jestem z Wolsztyna

pozdrawiam seredcznie

Wesolutka sliczny bobo i sliczne zdjecia
cudowna pamiatka :)

Do góry