reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
tak jak najbardziej przekrecone gotowe do wyjscia...szyjka gladka i ktrota rozwarcie jest na 2cm.....tylko cos sie tej mojej kornelii nie spieszy:)----chcielismy z moim menem zrobic porod planowany----ale nic z tego....masowanie szyjki i piersi nie pomoglo....jego oksytocyna tez nie:zawstydzona/y:;-)
tak wiec lekarz chyba sie mylil ze bedzie szybciej....cos ruszy pewnie za tydzien:)w niedziele....
bartkiewucz kazal mi znow isc na ktg.....czy to sie robi rytynowo czy jak cos jest nie tak>??
chce juz zobaczyc sie z moim maluszkiem!!

Kasia,spokojnie - już bliżej,niż dalej. :-) Chociaż wiem,te ostatnie dni dają popalić w kwestii zniecierpliwienia. :-p:sorry2:
Ja poszłam do szpitala z 3cm rozwarcia i tego samego dnia urodziłam Zuzię. :-D :-D :-D

Ktg to standard :) normalne ze lekarz cie wysyła:) Ja urodziłam na dzien przed terminem wiec masz chwilke czasu jeszcze :) i moj mnie nie mogl wspomoc (przyspieszyc) kurcze bo lezalam w szpitalu przed hehehe

bardzo przydatne rady tu macie- szczególnie ta lista do szpitala super o połowie bym nie pomyslała! fakt mam jeszcze pół roku...ale dobrze wiedziec wczesniej :)

Witam was wszystkie jezeli moge prosic to napiszcie mi co mam wziasc ze soba do szpitala,nie dlugo bede rodzic i nie mam pojecia co jest potrzebne dla mnie i co dla malego,prosze jesli mozna tez napiszcie jak jest na porodowce w zielonej gorze,chce rodzic z mezem,chcialabym znieczulenie,a jestem zielona na ten temat,nawet jak do was pisze to mam ciarki,pomozcie...DZIEKUJE.:baffled:

reklama
Do góry