reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Witam!
Jestem w sumie tutaj od niedawna jak zaczełam staranka, a dzis już jestem na etapie oczekiwania do pierwszej wizyty u lekarza dokładnie 7 sierpnia.

reklama
Fanaberia - dzień dobry!! Pierwszy trymestr i pierwsze niedogodności już za Tobą:) czy nie było tak źle??:)

Leganza - gratulacje!! I jaka wyraźna ta druga krecha! Samych ciążowych przyjemności życzę!!

Witam
Co porabiacie ja siedze w domu i prawie po ścianach chodze z nudów,i do tego moja niecierpliwość związana z pierwsza wizytą ciążową, co wy robiłyście, żeby nie myśleć?

ja czekalam na wizyte caly miesiac i przez ten caly czas ludzilam sie ze testy ciazowe(dwa robilam) klamią:D probowlam jakos ogarnac to ze bede miala dziecko ze bede MAMĄ w wieku 19 lat i ze moje rozrywkowe(barrdzooo) zycie wlasnie sie skonczylo:) teraz siedze calymi dniami w domu i nie brakuje mi tamtych rozrywek.nie wyobrazam sobie nie byc w ciazy:) poczatkibyly straszne a teraz czuje jakbym zawsze mila to malenstwo w srodku:):)
z moimi 26 tygodniami ciazy czuje sie jak stara doswiadczona ciezarowka:)hehe i bardzo powoli zaczynam zbierac ciuszki...
wlasnie - kupilam body w rozmiarze 58 i jedna mama powiedziala mi ze za male moga byc...czyli najlepij jaki rozmiar brac zeby dzidzius pohasal w nim troche??62??

Kasia - mój synek urodził sie dość spory :-) i od razu nosił ubranka 68 :-)

Jeśli jesteś wysoka - tata malucha wysoki - to kupuj na 68 i tylko kilka na 62 :-)

A jeszcze lepiej jeśli masz kogoś w rodzinie kto na pierwsze miesiące może Ci ciuszki przekazać :-)

Dziecko wyrasta bardzo szybko z ubranek :-)

Ja już 3 razy garderobę zmieniałam :-D z 68 na 74 a teraz na 80-90 :-)

Dziewczyny - później dziecko wolniej rośnie prawda:-D??:-)

witajcie,

trochę zazdroszczę przyszłym Mamom które mają możliwość posiedzenia sobie w domu. u mnie szał w pracy i remont w mieszkaniu. nie mam czasu na wyskoczenie na badania, na rozgladanie się za czymś dla Maleństwa. dobrze tylko, że On (mam nadzieję że jest tam mały facecik :-)) nie doskwiera mi za bardzo. gdyby nie zdjęcia z USG chyba ciągle nie wierzyłabym w to, że jestem w ciąży. nic mnie nie boli, nie mdli, nic mi się nie zachciewa, brzuszek też się jakoś nie wypycha....

czeka mnie praca chyba do końca, przerażające:szok:

reklama
spoko :-) przynajmniej się nie będziesz nudzić ;-D

Z jednej strony fajnie jest posiedzieć w domku :-D ale pod koniec - nuuudno :-)
A i rada - jesli nie planujesz wychowawczego - zachowak urlop z tego roku na przyszły żeby jak najdłużej być z maluszkiem :-)

Na urlop może już później z malcem pojechać:-)

Do góry