reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

a moje cycki z dnia na dzien maleja...:szok: :szok: :szok: :szok: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: pomimo ze nadal karmie....:confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: a bylo juz tak fajnie:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: a teraz to juz mniejsze sa niz przed ciaza...:shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2: niedlugo lupy bede musiala uzywac by je zlokalizowac.... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no coz...pora spojrzec prawdzie w oczy..:-( :-( :-( :-( :-(
Pamela nie bede.......

reklama
nie karmie juz prawie 2 miesiace i waga stanela i cycki dalej uciekaja , no wage z przed ciazy jak chcem odzyskac to musze sie wziasc za siebie :-(
a moja z przed slubu to hoho nie wiem kiedy odzyskam?
czeka mnie ciezka praca ale powoli zaczelam ;-)
mam nadzieje ze sie rozpedze :-D

a moje cycki z dnia na dzien maleja...niedlugo lupy bede musiala uzywac by je zlokalizowac.... no coz...pora spojrzec prawdzie w oczy...Pamela nie bede.......

Ech, u mnie podobnie. Pamelą bym raczej być nie chciała, bo jednak w różnego rodzaju aktywnościach duże piersi przeszkadzają. A już wolę mniejsze, ale niebolące. Szkoda Męża tylko.

A ja bym wiele dała za takie malutkie pryszczyki.
niestety moje nie chcą wrócić do wielkości sprzed ciąży, denerwuje mnie, że rzucają się w oczy.

nie da się - zawsze sobie coś wynajdziemy. Ciekawe, jak by wyglądali faceci po ciąży. Pewnie większość z nich by do swojej wagi sprzed nie wróciła. Po co?

W ciazy mialam B+ czyli takie akuratne nie zaduze nie zamale,a teraz to chyba juz AA na minusie.....naprawde znikaja..............:szok: Takie bardzo,bardzo duze piersi to fakt moga powodowac dyskomfort ale ich absolutny brak to zupelna lipa:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no coz takie zycie......musze sie z tym pogodzic :-( dpbrze ze chociaz poki sa to na swoim miejscu stoja;-) jak znikna to przynajmniej bede wiedziala gdzie je lokalizowac:-D :-D :-D :-D
Joasiu tak,tak masz racje my baby to zawsze sobie cos wynajdziemy.No bo przeciez nie da sie tak idealnie...;-) a faceci jak to faceci,po coz sie przemeczac i cwiczyc.Lepiej sobie poleniuchowac...

Z cyckami to tragedia..ja przed ciaza mialam C80 albo D75 teraz mam ciut wieksze ale sterczace to sa jak myje podloge na kolanach :wściekła/y: jakos mi sflaczaly..niedlugo jak sciagne stanik to mi na kolana opadna

reklama
nie da się - zawsze sobie coś wynajdziemy. Ciekawe, jak by wyglądali faceci po ciąży. Pewnie większość z nich by do swojej wagi sprzed nie wróciła. Po co?
Większość z nich wygląda tak, jakby stale była w ciąży;-):-D. Jedyne przecież co ćwiczą, to mięsień piwny:-D.

Do góry