reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

priscilla szlaban mijasz pez problemu i waliszprosciutko jak droga prowadzi ;-) no i masz w kolejnosci po prawej stronie za brama bub 99 i studia postprodukcj a kapke dalej ale nie wchodzisz w te brame tylko idziesz prosciutko po lewej klinike,balsam,pruderie :-) Napewno jak sie tam znajdziesz skojarzysz wnetrza klubow z kilku tekldyskow.;-)

reklama
ale sie rozgadalyscie :) tylko z tematu dawno zeszlyscie :)
tylko wam pozazdroscic ze tyle was w okolicy tej samej mieszka :)

Idziu kochana wszystko w temacie jak najbardziej ;-) bo przeciez balowanie bardzo duzo energii pochlania no i podczas tanczenia sylwetka sie ksztaltuje,a zeby dojsc do klubu to spacerek,bicepsiki tez dobrze wycwiczone od podnoszenia szklaneczek tak wiec moja droga to tez w pewnym sensie cwiczenia tylko od regularnosci zaleza efekciki:-D :-D ;-)

Buba - racja, ćwiczenia powinny być przecież przyjemne, a podnoszenie szklaneczki np. z piwkiem na pewno do takowych należy;-):-).

Moj malzonek wczoraj sie zbulwersowal (akurat on to powinien ostatni) ze rozmawiam o alkoholu imprezach itp..padlo pytanie a dziecko ??..Chyba moja polowka zapomina, ze ja oprocz tego ze jestem mama to tez jestem mloda kobieta, ktorej tez sie cos od zycia nalezy. Kocham swoje dziecko ponad wszystko ale macierzynstwo to nie wyrok dozywocia..poza tym zapytalam sie go ze przeciez ty jestes ojciem tzn ze mam Cie zamknac w domu ??? Chyba moj maz zaczyna myslec stereotypowo, ze kobiecie z dzieckiem nie wypada, ..zdziwi sie chlopak...nie mam tu oczywiscie na mysli popadania w skrajnosc, ze skoro teraz nic to jak juz mi bedzie mozna sie napic to sie nawale jak stodola po zniwach, bo to tez nie jest metoda ale planuje stopniowo w miare sysytematycznie wprowadzac procenty do organizmu.
BUBA Zgadzam sie ze imprezowanie jest jak najbardziej forma cwiczen..a ze sie skupia glownie na miesniach rak..no coz dobre i rece :))

A mnie baby z pracy wczoraj powiedziały mi, że już zrzuciłam wszystko po ciąży i teraz bardzo fajnie wyglądam! Jupi! Jeszcze tylko ten brzuszek, bo nogawki czuje, że są luźniejsze niż przed ciążą

To super Joaśka! Zawsze ludzie inaczej nas postrzegają niż my same. Mi zostało parę kilo po ciąży, jakos nie mogę się ich pozbyć, ćwiczę , nie jem dużo, a najbardziej denerwują mnie piersi- mąż się smieje ze mnie, bo powinnam się cieszyć- z miseczki b mam teraz d i pewnie nie zejdą dopuki karmie piersią.

reklama
Hi hi! W ciąży się śmiałam, że mam taki wielki brzuch, że nie widać że tyłek też jest wielki :happy2:. A teraz zrzucam. Zawsze byłam lekko przy kości, ale jak się teraz oglądam w lusterku, to jest całkiem nieźle.

Do góry