priscilla szlaban mijasz pez problemu i waliszprosciutko jak droga prowadzi ;-) no i masz w kolejnosci po prawej stronie za brama bub 99 i studia postprodukcj a kapke dalej ale nie wchodzisz w te brame tylko idziesz prosciutko po lewej klinike,balsam,pruderie :-) Napewno jak sie tam znajdziesz skojarzysz wnetrza klubow z kilku tekldyskow.;-)
reklama
Idziu kochana wszystko w temacie jak najbardziej ;-) bo przeciez balowanie bardzo duzo energii pochlania no i podczas tanczenia sylwetka sie ksztaltuje,a zeby dojsc do klubu to spacerek,bicepsiki tez dobrze wycwiczone od podnoszenia szklaneczek tak wiec moja droga to tez w pewnym sensie cwiczenia tylko od regularnosci zaleza efekciki ;-)
Anek@
Fanka BB :)
Moj malzonek wczoraj sie zbulwersowal (akurat on to powinien ostatni) ze rozmawiam o alkoholu imprezach itp..padlo pytanie a dziecko ??..Chyba moja polowka zapomina, ze ja oprocz tego ze jestem mama to tez jestem mloda kobieta, ktorej tez sie cos od zycia nalezy. Kocham swoje dziecko ponad wszystko ale macierzynstwo to nie wyrok dozywocia..poza tym zapytalam sie go ze przeciez ty jestes ojciem tzn ze mam Cie zamknac w domu ??? Chyba moj maz zaczyna myslec stereotypowo, ze kobiecie z dzieckiem nie wypada, ..zdziwi sie chlopak...nie mam tu oczywiscie na mysli popadania w skrajnosc, ze skoro teraz nic to jak juz mi bedzie mozna sie napic to sie nawale jak stodola po zniwach, bo to tez nie jest metoda ale planuje stopniowo w miare sysytematycznie wprowadzac procenty do organizmu.
BUBA Zgadzam sie ze imprezowanie jest jak najbardziej forma cwiczen..a ze sie skupia glownie na miesniach rak..no coz dobre i rece )
BUBA Zgadzam sie ze imprezowanie jest jak najbardziej forma cwiczen..a ze sie skupia glownie na miesniach rak..no coz dobre i rece )
To super Joaśka! Zawsze ludzie inaczej nas postrzegają niż my same. Mi zostało parę kilo po ciąży, jakos nie mogę się ich pozbyć, ćwiczę , nie jem dużo, a najbardziej denerwują mnie piersi- mąż się smieje ze mnie, bo powinnam się cieszyć- z miseczki b mam teraz d i pewnie nie zejdą dopuki karmie piersią.
reklama
Podziel się: