reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

reklama
A cey mieszkan rzeczywiscie sa zawrotne i ciagle szybko rosna. My wlasnie kupujemy drugie mieszkanko - udalo nam sie za niecale 7k, a kilka m-cy temu pewnie dalibysmy 5 :-)

To w sumie niedaleko :-D ja na studiach wynajmowalam mieszkanko z dominikiem na Krozanskiej (tuz przy alejach niepodlegolsci obok rozanej a wczesniej mieszkalam na al. niepodleglosci obok cukierni Walczaka)...Jedno co nas tylko martwi z tym nowym mieszkaniem to powroty Pulawska do domu tam to jest kociol w godzinach szczytu...no ale cos za cos:baffled:

Anek to z Piaseczna masz do warszawki 10 min :) autkiem wiec zadna roznica. A to Osiedle Roz - Bardzo Fajowe!! Co do cen to 10 tys. to juz niestety prawie standart,przynajmniej w mojej okolicy :-(.Najdrozsze ktore widzialam to chodza po 27 tys za metr ale sa i drozsze :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Priscilla jeszcze rok temu mielismy biuro na ul.Karwinskiej kolo Raclawickiej.Fajne tam sa tereny no i zaglebie klubowe w fortach ;-)

Nam sie udalo dac 4 za metr..bo juz teraz wiem ze ceny poszly w gore...przeciez to jest chore bo budynek nawet jeszcze nie stoi w calosci

U nas w sumie decyzja o kupnie mieszkania byla na wariackich papierach bo decyzje podjelismy w maju a mieszkanie kupilismy na poczatku czerwca..i tu tez nastepna paranoja niby ceny mieszkan sa zawrotne ale jak chce sie juz kupic to ciezko znalesc cos sensownego...
BUBA z racje ze z Piaseczna to w zasadzie chwila moment nieuwagi i juz jest sie w wawie..dla mnie to jest idealna sytuacja bo rodzicow mam na Ursynowie wiec po drodze do pracy bede odstawiac Kube u dziadkow. :-p

reklama
Kiedys w jakims magazynie chyba pokoj i sypialnia czy jakos tak widzialam artykul o tym osiedlu..prezentowalo sie bardzo fajnie.

Do góry