reklama
Anek@
Fanka BB :)
To w sumie niedaleko ja na studiach wynajmowalam mieszkanko z dominikiem na Krozanskiej (tuz przy alejach niepodlegolsci obok rozanej a wczesniej mieszkalam na al. niepodleglosci obok cukierni Walczaka)...Jedno co nas tylko martwi z tym nowym mieszkaniem to powroty Pulawska do domu tam to jest kociol w godzinach szczytu...no ale cos za cos
Anek to z Piaseczna masz do warszawki 10 min autkiem wiec zadna roznica. A to Osiedle Roz - Bardzo Fajowe!! Co do cen to 10 tys. to juz niestety prawie standart,przynajmniej w mojej okolicy :-(.Najdrozsze ktore widzialam to chodza po 27 tys za metr ale sa i drozsze
Priscilla jeszcze rok temu mielismy biuro na ul.Karwinskiej kolo Raclawickiej.Fajne tam sa tereny no i zaglebie klubowe w fortach ;-)
Priscilla jeszcze rok temu mielismy biuro na ul.Karwinskiej kolo Raclawickiej.Fajne tam sa tereny no i zaglebie klubowe w fortach ;-)
Anek@
Fanka BB :)
U nas w sumie decyzja o kupnie mieszkania byla na wariackich papierach bo decyzje podjelismy w maju a mieszkanie kupilismy na poczatku czerwca..i tu tez nastepna paranoja niby ceny mieszkan sa zawrotne ale jak chce sie juz kupic to ciezko znalesc cos sensownego...
BUBA z racje ze z Piaseczna to w zasadzie chwila moment nieuwagi i juz jest sie w wawie..dla mnie to jest idealna sytuacja bo rodzicow mam na Ursynowie wiec po drodze do pracy bede odstawiac Kube u dziadkow.
BUBA z racje ze z Piaseczna to w zasadzie chwila moment nieuwagi i juz jest sie w wawie..dla mnie to jest idealna sytuacja bo rodzicow mam na Ursynowie wiec po drodze do pracy bede odstawiac Kube u dziadkow.
Priscilla
Fan(ka)
To bardzo ciekawe co piszesz, bo mieszkam tuz kolo fortow, ale nic jeszcze nie odkrylamFajne tam sa tereny no i zaglebie klubowe w fortach ;-)
Siedze na tej Marinie i ciezko stamtad sie wydostac
reklama
Podziel się: