reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

reklama
Rewelacja!!!Trzymam za slowo!Umowimy sie gdzies na zielonej trawce z dzieciaczkami i tatusiami by ich dopilnowali bo juz bedzie kogo pilnowac ;-)Niech no tylko zima minie,chociaz mozna by i na sniegu sprobowac,tylko obawiam sie ze piwko to w tm przypadku moglo byc za cieniutkie ;-)

reklama
Priscilla my sie wkoncu zdecydowalismy na Piaseczno, (wiem ze to pod wawa a nie sama wawa, ale ja prawie cale zycie mieszkalam na Ursynowie i przez to jezdzenie chocby do Auchan to mi sie Piaseczno z wawa zlewa)Wczesniej myslelismy o Ursynowie,(poza tym tam sie wychowalam i dobrze sie tam czuje) jednak w swojej naiwnosci nie wiedzialam ze tam jest 8 tys za metr mieszkania...ta cena szybko mnie otrzezwila :baffled: :-D normalnie szok..podobno mozna juz spotkac mieszkania po 10 tys za metr...paranoja..nie wiem jak to sie stalo ze ceny mieszkan sa az tak wysokie..a Ty w jakiej dzielnicy mieszkasz ???

Do góry