reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgrabna mama

ja tylko scinalam wlosy - farba za jakies 2-3 miesiace jak mala nie bedzie juz tak uzalezniona od cycucha :) bo kolor to jakies 3 h u fryzjera ... a ostatnio bylam na wizycie u fryzjera w ciazy jakis rok temu
anek@ mobilizuj sie :)

reklama
Nie wiem, czy to się nadaje na "zgrabną mamę", ale ja też byłam u fryzjera. Ostatni raz ścinałam się w lipcu (siostra mnie wyciągnęła do swojej fryzjerki na Śląsku), zrobiłam sobie generalny remont na głowie i nowa fryzurka bardzo mi odpowiadała. Ale strasznie odrosła i musiałam tutaj zaeksperymentować i fajnie mi to "odnowili". Mąż co prawda "wolał mnie w długich", ale ja się czuję super wygodnie :)
A basen... w ciąży niemal do końca 2-3 razy w tygodniu po 40 długości (25m), czyli kilometr za każdym razem, a teraz... szkoda gadać...

No to i ja się chwalę: już miesiąc chodzę na aerobik, basen i właśnie mam zamiar w tygodniu wybrać się do fryzjera, ostatnio byłam w sierpniu, przed chrzcinami, więc trochę dawno...
Co do kilogramów w ciąży przybyło mi 20, ale szybko je zrzuciłam tylko oponka na brzuchu jeszcze pozostała, ale mam nadzieję, że przy moim uporze jej też się pozbędę!
Poazdrawiam

Kalara zazdroszczę wytrwałości i uporu, u mnie z tym cienko, my nadal planujemy ;-) zacząć tą szóstkę Weidera :-D
Fakt, że ja równiez zgubiłam moje ciążowe 18 kg bardzo szybko, ale ta oponka właśnie.... :-(

Buba to ty chudzinka jesteś... w porównaniu np do mnie, aż szkoda gadać jak się zapuściłam, 5 kg na plusie odnośnie do wagi sprzed ciąży. Ale już od jutra zaczynam z mężem dietę kopenhadzką, więc liczę że te 5 kg sobie pójdzie w niepamięć... tylko jak ja przetrwam te 13 dni dniety :(

MagdaleonaZatem trzymam kciuki :-) za wytrwalosc!! 13 dni szybko minie a potem to juz z gorki pewnie bedzie :-)
Mi tam sie na maxa podobaja kobitki ktore maja troche cialka.Takie fajne,babskie zgrabne krztalty.Ostatnio szukalam modelki w rozmiarze 40-42 i takowej nie moglam znalezc.Czarna dziura,same XXS...:-(
Ja jak bylam troche mlodzsa marzylam zeby nosic obcisle spodnie ale niestety wszystkie wisialy sobie luzem na moich nieszczesnych plaskich czterech literach.Dopiero w ciazy moglam czuc troche sie sexi ;-) bo moje normalne ciuchy nareszcie zaczely lezec :-) no ale po ciazy czar prysnal i znowy z przodu plecy z tylu plecy.... w pewnym wieku to juz nie wyglada fajnie....:-(

no niestety dziewczyny - to na co jedna narzekaja sa marzeniem dla innych - takie brutalne jest zycie - zawsze znajdzie sie cos co chce sie naprawic :)

magdaleona trzymam kciuki za diete i fajnie ze maz razem z toba bedzie sie meczyl :)

reklama
Do góry