reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witajcie dziewczyny, dołącza kolejna forumowiczka przywiedziona przez występującą powyżej k@siek. Rozejrzę się trochę na początek a tu napisze tylko do Basieńki że też trzymam mocno kciuki za nią i dzieciątko. :)

reklama
Witaj CYTRYNKO ,MYŚLĘ że zadomowisz się u nas na stałe ,tak jak ja to zrobiłam .To forum jest jak narkotyk ,po prostu wciąga cię nawt niewiesz kiedy.Może coś napiszesz o sobie jak się rozejrzysz.WITAJ

Cześć Dorotko, zaglądaj do nas często i informuj o przebiegu Twojej ciąży a i od nas napeno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy ;) Łagodnego przebiegu ostatnich miesięcy życzę no i zdrowiutkiego maluszka, wiesz już jaka płeć?:)

O widzę cytrynko, że dotarłaś, czuj się jak w domu :)

No wlasnie dziewczynki chodzcie na pogaduchy do innych watkow, a nie pozalujecie!!! Tu jest super i ciesze sie ze Cytrynka i Dorotka dolaczyly do nas!!! Nie bac sie i rozpisywac sie ile wlezie na calym naszym bb!!!!
My wszystkie tutaj jestesmy takie fajne i mile!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry