reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Wiletko cmok cmok ja tez mieszkam w Skawinie :laugh: mam termin porodu na 14 lipca:) Mam nadzieje że bedziesz do nas czesto wpadać to sobie pogadamy na różnych wątkach:) Pozdrawiam:)

reklama
Dziękuje za miłe powitanie ,na pewno będe często odwiedzać waszą stronę dopóki będe w stanie ruszać się, bo już zaczynam czuć się jak słonica a do tego miałam już swoje p{przyzwoite kilogramy po tamtej dwójce] . Ale jak na razie nie jest żle skoro jeszcze skacze po oknach i myje na święta okna. :laugh:

Oj i wiedze ze przed Swietami nam nowa kolezanka przybyla!!! Witaj Wioletto!!! Jak juz Kasiek powiedziala wskakuj na pogaduchy w innych naszych watkach! Dzisiaj jest moze troche spokojnie ale poczekaj na po swietach!! Na pewno bedzie sie wiele dzialo!!!

;D Dołączam do tego gorącego powitania Wioletto:)!!!!!!!!!!!!!!Miło że nas znalazłas:)
Ostrzegam!!! To forum pozytywnie uzależnia!!!!hihi!!!juz za tydz nie bedziesz się z nim rozstawać!!!!:):)
Pozdrawiam!!!!!!!

dziękuje za bardzo miłe powitanie na waszym forum.Z okazji tak miłyuch świąt chce wam życzyć wszystkiego co najlepsze,smacznego jajka ,oraz ciepłego mokrego dyngusu.Do zobaczenia a raczej do usłyszenia

to i ja spóźniona ostatnio serdecznie witam nowe mamusie! zaglądajcie jak najczęściej i obyście miały takie uzależnienie jak my tutaj od tego forum ;D ;D ;D

reklama
Do góry