reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witajcie dziewczyny, dołącza kolejna forumowiczka przywiedziona przez występującą powyżej k@siek. Rozejrzę się trochę na początek a tu napisze tylko do Basieńki że też trzymam mocno kciuki za nią i dzieciątko. :)

reklama
Witaj CYTRYNKO ,MYŚLĘ że zadomowisz się u nas na stałe ,tak jak ja to zrobiłam .To forum jest jak narkotyk ,po prostu wciąga cię nawt niewiesz kiedy.Może coś napiszesz o sobie jak się rozejrzysz.WITAJ

Cześć Dorotko, zaglądaj do nas często i informuj o przebiegu Twojej ciąży a i od nas napeno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy ;) Łagodnego przebiegu ostatnich miesięcy życzę no i zdrowiutkiego maluszka, wiesz już jaka płeć?:)

O widzę cytrynko, że dotarłaś, czuj się jak w domu :)

No wlasnie dziewczynki chodzcie na pogaduchy do innych watkow, a nie pozalujecie!!! Tu jest super i ciesze sie ze Cytrynka i Dorotka dolaczyly do nas!!! Nie bac sie i rozpisywac sie ile wlezie na calym naszym bb!!!!
My wszystkie tutaj jestesmy takie fajne i mile!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry