reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Jak tam po świetach ??W końcu moje dzieci poszły ,jedno do szkoły a drugie do zerówki .Ich też ogarnęło lenistwo świąteczne bo dziś miały problem ze wstaniem z łóżek

reklama
Ja po Świętach bardziej styrana niż przed ;) przydałby się jeszcze jeden dzień wolnego po świętach taki tylko dla siebie i ew. męża ;) ;D

witajcie kochaniutkie znowu bede mało na forum mam zakaz wychodzenia z łozka wczoraj miałam krwawienie z macicy skurcze wogole mysłałam ze urodze juz jest ok ale nie moge wogole wychodzic z wyrka prosze was uwazajcie na siebie a szczegolnie dziewczyny z krazkami pozdrawiam pa pa

Basieńko no to nie wychoc z łóżeczka i bardzo a to bardzo uważaj na siebie i dzieciątko. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Pzdr.

Basieńko ,trzymaj sie kochana ,my też trzymamy za ciebie kciuki żebyś dotrwała do końca.

Załączniki

• 3580.gif
    3580.gif
    7,9 KB · Wyświetleń: 73
Ojej,Basiu,trzymaj sie kochana,przesyłam ci dobre fluidy i dla twojego dzieciątka,niech jeszcze siedzi w brzuszku!!!!!!!!Ja siłą rzeczy sie oszczędzam,złapało mnie przeziębienie i dużo leżę...

reklama
Basieńko trzymaj sie dzielnie do lipca, nie mozesz się wyrywać jak to mówi Ania Mucha w kupie raźniej ;) buziaki dla Ciebie i Twojego maluszka. Ty też uważaj na siebie.

Do góry