reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Oj, nie nadążam za chwile trzeba bedzie sie wybrac na zakupy bo juz ledwo sie mieszcze w swoje ciuchy. A za 2 miesiace zaczac kompletowac rzeczy dla dzidziołka. A tak w ogóle Marthulka jak sie czujesz?

reklama
czuje sie juz dobrze, czasami mnie brzuch pobolewa jeszcze, ale gin. powiedzial mi, ze to normalne po tym cosie stalo. duzo leze i odpoczywam.zawsze to lepiej lezec we wlasnym lozku niz w szpitalnym. no i wreszcie mam czas na bb ;D

No to dobrze ze samopoczucie dobre. Wszystko za kilka dni pewnie wroci do normy a i brzuszek przestanie bolec. A tak nota bene to mam nadzieje ze masz laptopa w lozku a nie siedzisz przy kompie ;)

No to nie dobrze. Dbaj o siebie i maluszka. Pozdrawiam ide w kimonko bo już mi sie oczy zamykaja :-*

To i ja poproszę o wpisanie na listę lipcowych mamuś, termin 30 lipca 2006, według mnie, według lekarza i według usg. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy.

renia.maj gratuluje serdecznie lruszynki w brzuszku:)duzo zdrowia na cale 9 miesiecu zycze. a teraz szybko dopisuje Cie na liste:)

reklama
Do góry