reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ewan To Ty już szykujesz miejsce dla dzidziołka WOW. Ja nawet o tym nie pomyślałam jeszcze. Myślałam, żeby zacząć od ok. 6 miesiąca. No ale u mnie zawsze wszystko zostaje na ostatnią chwile, z organizacją u mnie ciężko :laugh:
kasiek-przymierzam się do miejsca bo już jestem po remoncie. No i wymyśliłam, żeby nie przyzwyczajać maleństwa do sypialni rodziców, przejdę spać do pokoju bobaska. Postawię łóżeczko obok mojego spania i będę próbować od razu przyzwyczajać do tego pokoju i miejsca. Chcę uniknąć sypiania z rodzicami. A jak tatuś zechce do mamusi to będzie musiał się pofatygować . Stopniowo jak będą coraz dłuższe momenty spania babaska to będę wracać do sypialni na caraz dłużej, zostawiając el. nianię.
Marthusia- bardzo chętnie bym to zrobiła, ale sama go nei znam
termin ostatniej miesiączki wskazuje na 7 lipca, natomiast wielkość dziecka- ze względu na moje długie cykle pozwala twIErdzić, że będzie to 4-5 dni później...
niezły pasztet
ale ja przyjmuję datę 7 lipca, bo to urodziny mojej Mamy- byłoby świetnie, gdyby na urodzinki dostała swojego pierwszego wnuka)))
termin ostatniej miesiączki wskazuje na 7 lipca, natomiast wielkość dziecka- ze względu na moje długie cykle pozwala twIErdzić, że będzie to 4-5 dni później...
niezły pasztet
ale ja przyjmuję datę 7 lipca, bo to urodziny mojej Mamy- byłoby świetnie, gdyby na urodzinki dostała swojego pierwszego wnuka)))
no może się k@siek mylę z tym przyzwyczajaniem bobaska ale chyba coś w tym jest. JAk się przyzwyczai to może być ciężko. Wiesz, sobie nic nie kupuję bo już rozmiary inne więc tak oglądam różne babskowe drobiazgi i zbieram opinie...
w sumie to mamy prawie pół roku.....
w sumie to mamy prawie pół roku.....
reklama
Podziel się: