reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

nie wiem, czy napewno znalazlam wszystkie nowe mamusie, jesli nie to piszcie, a szybko sie poprawie:)

ileczka moglabys napisac na kiedy dokladnie masz termin???

reklama
Ewan To Ty już szykujesz miejsce dla dzidziołka :oWOW. Ja nawet o tym nie pomyślałam jeszcze. Myślałam, żeby zacząć od ok. 6 miesiąca. No ale u mnie zawsze wszystko zostaje na ostatnią chwile, z organizacją u mnie ciężko :laugh:

kasiek-przymierzam się do miejsca bo już jestem po remoncie. No i wymyśliłam, żeby nie przyzwyczajać maleństwa do sypialni rodziców, przejdę spać do pokoju bobaska. Postawię łóżeczko obok mojego spania i będę próbować od razu przyzwyczajać do tego pokoju i miejsca. Chcę uniknąć sypiania z rodzicami. A jak tatuś zechce do mamusi to będzie musiał się pofatygować :). Stopniowo jak będą coraz dłuższe momenty spania babaska to będę wracać do sypialni na caraz dłużej, zostawiając el. nianię.

Marthusia- bardzo chętnie bym to zrobiła, ale sama go nei znam:(
termin ostatniej miesiączki wskazuje na 7 lipca, natomiast wielkość dziecka- ze względu na moje długie cykle pozwala twIErdzić, że będzie to 4-5 dni później...
niezły pasztet:)
ale ja przyjmuję datę 7 lipca, bo to urodziny mojej Mamy- byłoby świetnie, gdyby na urodzinki dostała swojego pierwszego wnuka:))))

Od razu widać, że Martusia wróciła :)
Cieszę się, że wróciłaś i gratuluję córeczki ;D Bez Ciebie to już nie było to samo forum ;D

Ewan rozumiem :) Ależ Ty jesteś zapobiegliwa i przewidująca... Do głowy mi nie przyszło, że dzidzia sie może przyzwyczaić i później ciężko ją bedzie wykopsać ;) Dobrze że tu trafiłam bo czegoś się nauczę. Pozdrawiam wszystkich :)

no może się k@siek mylę z tym przyzwyczajaniem bobaska ale chyba coś w tym jest. JAk się przyzwyczai to może być ciężko. Wiesz, sobie nic nie kupuję bo już rozmiary inne więc tak oglądam różne babskowe drobiazgi i zbieram opinie...
w sumie to mamy prawie pół roku.....

Ale zleci szybko... Ostatnie 2,5 miesiaca zlecialo nie wiem kiedy. 2,5 miesiaca temu dowiedziałam sie ze jestem w ciazy a tu juz 4 miesiąc, niedługo półmetek.

reklama
Do góry