reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
:laugh: :)Witam serdecznie.

Jaki miły klubik
Ja spodziewam się synka 1.07. Na razie jest zdrowy i zdrowo przybiera na wadze. Teraz już pewnie waży z kilogram.
Chyba będzie Mikołajkiem ale jeszcze nie do końca.

Pozdrawiam lipcowe Mamusie. :laugh: :)

Baja witam serdecznie wasza dwojeczke! Szkoda ze trafilas na weekend z tym powitaniem bo normalnie jest tutaj wiekszy ruch! W kazdym razie ciesze sie ze chcesz byc z nami i zapraszam na inne watki!!!

witam wszystkie nowe mamuski!!!!!!! byłam dzisiaj u lekarza krazek dobrze sie trzyma i ja tez czuje sie dobrze marcin juz w domku i jestem bardzo bardzo szczesliwa ze wreszcie mam go przy sobie pozdrawiam

reklama
witam przyszłe mamuśki.Mam na imię wiola ,mieszkam w skawinie .Mam dwójkę pociesznych dzieciaczków w wieku 8lat- ADA oraz 7 letniego syna Kamila.I w grudniu dowiedziałam się że znów zostanę mamuśką ,a myślałam że już nic z tego nie będzie bo kilka lat staralismy się o dziecko a tu taka niespodzianka.Miłe zaskoczenie .jestem w 26 tygodniu ciąży,mam termin na 25 lipca. dziś byłam u swojego gina i powiedział mi jak będzie płec dzidziusia. Trochę mnie zaskoczył bo byłam pewna że to będzie dziewczynka a tu nici z sukieneczek[

Do góry