reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witam.Jestem tu nowa :) właściwie dopiero wczoraj znalazłam przez przypadek tą stronkę i powiem Wam że bardzo mi się podoba :) Jestem lipcową mamusią tak jak Wy mam nadzieję że razem będzie nam raźniej upływał czas oczekiwania na nasze maleństwa :)

reklama
Witaj Anno!!! Ciesze sie ze znalazlas te stronke i jestes teraz z nami!!! Wysylaj swoje fotki, bierz udzial w roznych watkach!!! Witamy wsrod nas!!!

Basieńka dzięki,

troche o pocieszające, ale sama wiesz jak jest, na schizy nie ma rady :D

Pozdrawiam,

Mariola

Witaj
Jeśli chodzi Ci o suwaczki, które pokazują który to tydzień ciąży i ile jeszcze zostało do pełni naszego szczęścia, to zajrzyj do ciąża i poród a tam w wątku ‘jak wstawic suwaczek” Aletka bardzo dobrze wszystko opisała. Ja skorzystałam z Jej pomocy i się udało.
Pozdrawiam

Dziewczyny na pierwszej stronie w moim poscie zrobilam nowa liste mamusiek.Bardzo prosze wszystkie o sprawdzenie poprawnosci wpisanych terminow i nickow , bo moglam sie pomylic ;) Anno U nie wiem czy cos przeoczylam ale nie znalazlam Twojego terminu.

reklama
To jest zaraz pod lista Marthusi moze jakies 2 posty nizej.Poprosze Aletke to moze uda sie przeniesc ten post na poczatek.Tak bybloby wygodniej.

Do góry