reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Witam Dziewczynki :) Ja również do Was dołączę :) moja fasoleczka co prawda jeszcze malusieńka, ale widze, że jest kilka mamuś z tym samym terminem :) 31/07/2006 :)
Pozdrawiam

Dana, witam milutko:)widze, ze mamy termin porodu na ten sam dzien, ciekawe czy rzeczywiscie urodzimy w tym samym czasie:)

Zeberka kochana nareszcie jestes :laugh: juz myslalam ze gdzies cie zapodzialo , ja narazie tez tutaj bo nie ma jeszcze mam sierpniowych :laugh: a moze sie okaze ze i ty urodzisz w sierpniu .....ciesze sie ze jestes !!!!
witam wszystkie pozostale mamusie :laugh: Dana , asiak

Silunia dziękuję Kochana :) ja  też cieszę się, że w końcu się odważyłam tu zajrzeć, no i cieszę się, że się tutaj spotkałyśmy!!!

Gratuluję wszystkim Mamusiom :)

Miłego dnia Dziewczynki 

jestem przekonana , ze nie masz sie o co martwic , malenstwo ma juz ponad 6 tygodni i rosnie rosnie , ja dzisiaj czuje sie paskudnie , ssie mnie w zoladku i wogule jest mi zle , mam ochote isc spac

Ojjj tak wiem coś o tym... mdli mnie straszliwie, ale tak jest każdego ranka, poza tym zasypiam, chociaż położyłam się przed 21... No ale to znak, że fasolka ma się dobrze :) więc jestem w stanie wszystko wytrzymać :)

reklama
wiesz co zeberko , ja tez wytrzymam , wkoncu tego tak bardzo pragnelam i wiesz co jeszcze zauwazylam , ze twoje dzidzi jest starsze od mojego o dokladnie 10 dni ;D

Do góry