reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Taki lokatorek niepodziewny byłby SUPER...ale nie wiem nawet kiedy w tym cyklu miałam owu, kiedy miałam dni płodne...więc...marne szanse...

Na razie czekam na @...

monika3 pisze:
Taki lokatorek niepodziewny byłby SUPER...ale nie wiem nawet kiedy w tym cyklu miałam owu, kiedy miałam dni płodne...więc...marne szanse...

Na razie czekam na @...
Moniczko a moze dobrze ze nie wiedzialas kiedy masz dni plodne .Wyluzowalas sie i.... lokatorek w postaci fasolki zagoscil.

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa :)...ale tak jak mówię....szczerze wątpię w zafasolkowanie ::)
Piersi dalej mnie bolą więc mam nadzieję że szanowna pani @ wreszcie się ruszy i nawiedzi mnie ::)
Najgorsze takie zawieszenie - nie wiadomo co i kiedy...

Cześć dziewczyny.Ja też mam pco.Dowiedziałam się o tym 2 lata temu ale dokładnie co to jest za choroba i czym grozi dopiero kilka dni temu.Mieszkam zagranicą i tutejsza nazwa niczego mi nie mówiła.Dopiero niedawno podłączyłam sobie internet i poszperałam w internecie.Trochę sie przestraszyłam!!!!!!Ale po przeczytaniu tego wątku wiem już że nie jestem sama.
Mam do Was kilka pytań.Ja nie zaczęłam jeszcze leczenia.Lekarze przepisywali mi różne lekarstwa hormonalne ale nie przyjmowałam ich.Bałam się :).Ostatnio znalazłam specjalistę zajmujacym sie tym schorzeniem.Mam wizyte w poniedziałek(20.03).Ja nie chce się leczyć na niepłodność.Mam już swojego aniołka.Wpadka ;) ale bardzo miła.Chyba cud!!!!!Ale mam problemy z @.Kiedyś miełam bardzo nieregularne a od listopada 2005 nie pojawiła mi się w ogóle i do tego przytyłam 10 kilo.Jestem załamana.Bo zawsze miałam problem z utrzymaniem wagi.Po ciąży z wielkim trudem udało mi sie schudnąć pare kilogramów a teraz znowu te diabelskie wałki mi sie pojawiły ::) Chciałabym sie dowiedzieć jak przebiegalo wasze leczenie?Jakie miałyście dolegliwości?I czy leczenie pomogło w waszych dolegliwościach?Jak czułyście sie po hormonach?Jakie lekarstwa(nazwy)brałyście?
Ja brałam w tamtym roku Jasmin ale stasznie puchłam i pojawiły sie chrostki.

Cześć dziewuszki, ja nadal mam nieszczęsne pco i nadal leczenie nie daje rezultatów na żadnej płaszczyźnie. Ale mam cichą nadzieję która jeszcze trzyma mnie przy życiu.

Nie zapomnijcie o mnie :)

Ewelka_eda przede wszystkim witaj :) Niestety nie bardzo mogę Ci pomóc, bo moje leczenie polega na tym, aby była owu tak, abyśmy doczekali się maleństwa. Jeżeli chodzi o objawy PCO to u mnie oprócz tego, że cykle są bezowulacyjne nie ma żadnych, bardzo regularne miesiączki. Nigdy nie brałam żadnych lekarstw na wywołanie @. Bardzo dobrze, że umówiłaś się na wizytę do specjalisty na pewno znajdzie dla Ciebie właściwe lekarstwo. Jeżeli chodzi o lekarstwa to ja brałam w I fazie CLO a w drugiej fazie cyklu luteinę lub douphaston - nic się nie działo - no może byłam troszkę bardziej rozdrażniona po douphastonie :) ale to był zestaw do tego, aby pobudzić moje jajniki na owu.

Sol dawno Cię nie było widać - nie uciekaj w grupie raźniej :)

reklama
Ewelka_eda równiez cie witam!! leczenie przy pco, jesli nei chcesz zajsc teraz w ciąże, polega na podawaniu środków antykoncepcyjnych, a najlepiej Diane 35.

Sol
, szkoda ze tak żadko do nas zagladasz. pamietam o tobie!

Do góry