Lilu19
Fanka BB :)
justkaaa- ja ci z dietą nie pomoge ale zauwazylam ze jestes z oswiecimia, mozesz mi powiedziac do jakiego gina chodzisz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodzę do Jawiszowic do doktora Zalewskiego.justkaaa- ja ci z dietą nie pomoge ale zauwazylam ze jestes z oswiecimia, mozesz mi powiedziac do jakiego gina chodzisz ?
31 stycznia mam miec laparoskopie. W lutym poroniłam no i tak gdzies od czerwca sie staram znow. Ale do lekarza poszłam dopiero jakos koniec wrzesnia poczatek października. Dokładnie nie pamiętam. I wtedy dowiedziałam się że mam pco i niestety clo nie pomogło.dzieki za odpowiedz. ja co prawda z oświecimia nie jestem ale mialam laparoskopie wykonywaną przez doktora Tylnickiego z oświecimia wiec tak pomyślałam ze moze ty tez do niego chodzisz laparoskopie tez bedziesz miec ze wzgladu na brak samoistnej owulki ? jak dlugo sie juz starasz ?