reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
&&&.... :)
aj myslalam Dotka ze cos bedziesz wiedziec! ;) bo ja tez na ten temat bladego pojecia nie mam..! Za to mam takiego dola, czekaja mnie takie super swieta, pelne podnietki ze 'szwagierka' po 2 miesiacach znajomosci zaszla w ciaze i tak pieknie wyglada, super ze tescie beda dziadkami... Blablabla... Rzygac mi sie chce na sama mysl. Zazdrosc nie jest sprzymierzencem staranek :| jak sobie pomysle, ze bede musiala tego wszystkiego sluchac... I jak to jest, ze niektorym wystarczy ****ny zloty strzal!!? A my placzemy i sie scieramy..

Rozumiem ten ból -kiedy trzeba robic dobra mine do zlej gry, ale nie wolno zazdroscic, kazda z nas z czasem zostanie obdarowana tym cudem :)

Rozumiem co czujesz, jak tam @ dalej nie ma? ktory to juz dzien? lutke masz dowcipna? po ilu dniach masz odstawic?

ok rozumiem ze bierzesz na noc, bo ja tez od 2 dni biote, masz tak rano ze jak juz wstaniesz to z ciebie tak jakby ta tabletka wyplywa rozpuszczona i trzeba miec wkladke bo mokro?

reklama
Tak tak ;) caly czas musze miec wkladke bo biore i rano i wieczorem po 1tab ;) a tak jak mowisz, ona sie rozpuszcza i troche cieknie.

Do góry