reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrówko i pielęgnacja naszych krasnali:)

kropa-ale radek to chyba ostatnio nowy image mial pisalas?a elmoo w ogole to tez na fb jest,nie wiem czy siebie poodnajdywalyscie:)

elmoo-Mnie bez roznicy jesli ktos robi:) przeciez komus sie moze podobac.

dwie sekundy i mala na gorze...poleciala po "doekje" czyli chusteczke dla lali bo przeciez kupe zrobila

reklama
Elmoo, no dzięki :-D:-D:-D Możesz mnie znaleźć na Facebooku?

Eijf, tylko grzywkę ma krótszą, ogólnie fryzurka podobna: góra dluższa, tył i boki krótsze :) Grzywka tylko tatusiowi nie wyszła i tak skracał, ze na razie nie jest dobrze :-D Ale pocieszam się, ze mu włosy i paznokcie rosną w zastraszającym tempie ;)

elmoo-widzialm malutka na fb!Noo to sa juz wlosy jak u 3latki a czasem i 3latki takich nie maja:)takie wlasnie ma kuzynka mojej.tzn az tyle ale co sie dziwic ty tez masz mase !Pieknie:)

Kropa no chyba cię znalazłam:-D, chyba że to nie ty:angry:

Eif dzięki, to była próba pokazania małej że kitki są cool:-), no bo i mama ma he he i się nam z tego wszystkiego ogólna głupawka włączyła ale połowiczny sukces był bo z pół godziny gumki były na swoim miejscu :-D

elmoo-no rzeczywiście włoski to ma długie i gęste...:-)

a my czasem podsuszamy włoski suszarką. Dość długo jej schną, a jak ja już chcę kłaść spać, to suszę, bo rano jak z wilgotnymi pójdzie to kołtun.

U mnie mycie właściwie codziennie, bo się inaczej włosy nie układają. I suszarką suszę. Taka fryzura-bez szczotki do modelowania ani rusz.
A włosy gęste, że suszenie trwa czasem z 30 min. choć są raczej krótkie.

I powiem wam, że się dziwię, że ja mam takie i tyle, bo od 8 klasy podstawówki farbuję, a miałam już wszystkie kolory:-)

Hitem było rozjaśnianie w domu- z czarnego na blond...Efektem były włosy w kolorze żółtym. Człowiek młody i głupi był:-)

elmoo kiteczki powalające i nie wiem które bardziej, Zosi czy Twoje...:tak:

joaszka pewnie dlatego, bo krótka fryzura wymaga częstego podcinania, żeby dobrze wyglądać i ścinasz końcówki zanim zdążą się postrzepić

ja mam długie, bywa że podcinam raz na pół roku, a po ciąży to miałam przerwe chyba 1,5 roku... linia włosów nie była już równa, bo rosną każdy swoim tempem, ale nie były postrzępione, ani rozdwojone. Ale ja się cackam, w sensie farbuję tylko odrosty (i to tylko dlatego ze muszę), jak już suszę to zimnym powietrzem, myję co 4-5 dni, wcieram odżywki, rozczesuję tylko rano. I są jak kocyk.
Fryzjerki zawsze się zachwycały, bo miałam grube, gęste, długie i niefarbowane.... jak ja tesknię za niefarbowanymi włosami, ech... już się nie da:-(
Kurcze, mam nadzieję, że Goska będzie miała włoski po mnie.

Mnie tam juz nie chodzi o gestosc bo moga byc cienkie choc geste i takie co to wisza i nic sie z nimi zrobic nie da.Wolalabym mniej ale poddatke a nie takie druty co wisza.Kurcze elmoo ty swietne je masz chyba.

Ale sie temat wlosow rozwinal!Jakby tego bylo malo,przychodze dzis na zajecia a tam pani prowadzaca i jedna z mam o wlosach gadaja.Coreczka tej pani ma 3 latka i jej mama zazdrosci wlosow mojej to mozecie sobie wyobrazic jak malo ich jeszcze ma .Taki sam puch i krociusienkie to.No nie rosna poli co:( Pani prowadzaca ma sama grubiaste wlosy i sunka z pokazna fajna fryzura (gdzieniegdzie mu sie zawijaja).Naprawde super wlosy maly ma.No a ona sama powiedziala ze zaczely rosnac dopiero gdy mial 1,5 roku a wczesniej lysawy byl.Tak wiec jedna wielka tajemnica co to z tego bedzie i dlaczego:)

ja też jako dziecko miałam włosy, jakby piorun w rabarbar strzelił:-D

Pamietam jak mi kiedyś włosy natapirowali na szkolne przedstawienie, raz machnęłam głową i po "fryzurze":-D

reklama
Do góry