reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Krewetka bardzo mi przykro:-( Masz przynajmniej fotel, ja miałam przez pare pierwszych dni tylko takie zwykłe twarde drewniane krzesło:no: Troszkę drzemałam z Kubusiem w jego małym łózeczku... Później dostałam twardą leżankę która tak niemiłosiernie skrzypiała że kładąc się Kubusia budziłam:confused2:

Po wizycie u pediatry : Nadia ma zapalenie jamy ustnej...:eek:
Że co? :eek: Pierwszy raz słysze:eek: Jej to by się przydal jaki doktor House:confused2:

Dużo zdrowia!:*

reklama
Krewetka dobrze ze uWas lepiej

Agnieszka brak slow ,znowu chorobsko:szok:co to moze byc ze ciagle łapie Nadie:no:wspolcziuje i zycze zdrowka,duzo,duzo.co na to dostala?jakie leki?

zdrowka dlawzytskich chorowitkow

agulam dostała nystatynę i wodny roztwór fioletu gencjanowego do smarowania języka i wewnątrz buzi,bo cała jama ustna jest w aftach:szok: Gardło też nie jest w najlepszym stanie i jeśli nic nie poprawi się do środy,to wtedy antybiotyk,tylko nie wiadomo jaki:-:)-:)-(No i na wszelki wypadek ma mieć jutro badanie ogólne moczu.

Agnieszka, nie wiem kto diagnoze stawial, ale mnie kiedys na pogotowiu ginekolog zdiagnozowal zapalenie języka....:szok::szok::szok: a powaznie, to może miec stan zapalny jamy ustnej, ale chyba nie do tego stopnia aby miec 40 stopni???? czy tak moze byc bo Nadia osłabiona chorobami???

Nikita dziekuje za sms :***

jesteśmy już w domu, to byl rota, Lilka dość szybko wróciłam do formy, ze mną gorzej, nadal mnie boli brzuch, wczoraj musiałam sie wrócić na SOR było gorzej, dostałam 2 kroplowki z jakimiś lekami, dzis trochę lepiej ale o jedzenie nie ma mowy :(

Nikita dziekuje za sms :***

jesteśmy już w domu, to byl rota, Lilka dość szybko wróciłam do formy, ze mną gorzej, nadal mnie boli brzuch, wczoraj musiałam sie wrócić na SOR było gorzej, dostałam 2 kroplowki z jakimiś lekami, dzis trochę lepiej ale o jedzenie nie ma mowy :(
Uf, dobrze że Wam chociaz szybko diagnozę postawili i odpowiednie laki dali. Całe szczęście, jak Lilce pomogli to i Ciebie szybko na nogi powinni postawić:** Dużo zdrowia!!

Agnieszka duo zdrowia:*

reklama
O matko!!!!
Dziewczyny, strasznie mi przykro. Biedna Lilcia i Nadusia:(((
Krewetka, dużo zdrówka dla ciebie!!!

My chyba jutro do lekarza, bo wysypki nie ma, poczekam do końca dnia, bo może pojawi się później.

Do góry