reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Krewetka bardzo mi przykro:-( Masz przynajmniej fotel, ja miałam przez pare pierwszych dni tylko takie zwykłe twarde drewniane krzesło:no: Troszkę drzemałam z Kubusiem w jego małym łózeczku... Później dostałam twardą leżankę która tak niemiłosiernie skrzypiała że kładąc się Kubusia budziłam:confused2:

Po wizycie u pediatry : Nadia ma zapalenie jamy ustnej...:eek:
Że co? :eek: Pierwszy raz słysze:eek: Jej to by się przydal jaki doktor House:confused2:

Dużo zdrowia!:*

reklama
Krewetka dobrze ze uWas lepiej

Agnieszka brak slow ,znowu chorobsko:szok:co to moze byc ze ciagle łapie Nadie:no:wspolcziuje i zycze zdrowka,duzo,duzo.co na to dostala?jakie leki?

zdrowka dlawzytskich chorowitkow

agulam dostała nystatynę i wodny roztwór fioletu gencjanowego do smarowania języka i wewnątrz buzi,bo cała jama ustna jest w aftach:szok: Gardło też nie jest w najlepszym stanie i jeśli nic nie poprawi się do środy,to wtedy antybiotyk,tylko nie wiadomo jaki:-:)-:)-(No i na wszelki wypadek ma mieć jutro badanie ogólne moczu.

Agnieszka, nie wiem kto diagnoze stawial, ale mnie kiedys na pogotowiu ginekolog zdiagnozowal zapalenie języka....:szok::szok::szok: a powaznie, to może miec stan zapalny jamy ustnej, ale chyba nie do tego stopnia aby miec 40 stopni???? czy tak moze byc bo Nadia osłabiona chorobami???

Nikita dziekuje za sms :***

jesteśmy już w domu, to byl rota, Lilka dość szybko wróciłam do formy, ze mną gorzej, nadal mnie boli brzuch, wczoraj musiałam sie wrócić na SOR było gorzej, dostałam 2 kroplowki z jakimiś lekami, dzis trochę lepiej ale o jedzenie nie ma mowy :(

Nikita dziekuje za sms :***

jesteśmy już w domu, to byl rota, Lilka dość szybko wróciłam do formy, ze mną gorzej, nadal mnie boli brzuch, wczoraj musiałam sie wrócić na SOR było gorzej, dostałam 2 kroplowki z jakimiś lekami, dzis trochę lepiej ale o jedzenie nie ma mowy :(
Uf, dobrze że Wam chociaz szybko diagnozę postawili i odpowiednie laki dali. Całe szczęście, jak Lilce pomogli to i Ciebie szybko na nogi powinni postawić:** Dużo zdrowia!!

Agnieszka duo zdrowia:*

reklama
O matko!!!!
Dziewczyny, strasznie mi przykro. Biedna Lilcia i Nadusia:(((
Krewetka, dużo zdrówka dla ciebie!!!

My chyba jutro do lekarza, bo wysypki nie ma, poczekam do końca dnia, bo może pojawi się później.

Do góry