reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
a my dzis kontrolnie spytalismy czy maja dla nas szczepionke na poniedzialek i okazalo sie ze chwilowo zabraklo. w aptekach albo nie bylo, albo byla po 180zl (w przychodni 120zl), albo nie mogli zagwarantowac ze na poniedzialek sciagna. w koncu znalezlismy apteke ktora na jutro zamowi nam za 145zl.

a my dzis kontrolnie spytalismy czy maja dla nas szczepionke na poniedzialek i okazalo sie ze chwilowo zabraklo. w aptekach albo nie bylo, albo byla po 180zl (w przychodni 120zl), albo nie mogli zagwarantowac ze na poniedzialek sciagna. w koncu znalezlismy apteke ktora na jutro zamowi nam za 145zl.
Natalia a jaka to? 5 w 1? u nas w przychodni nie ma, zawsze dostaje recepte, 180 zl to strasznie duzo ja cos niewiele ponad 100zl placilam...

tak, 5w1 infanrix ipv + hib. ponoc w ciagu kilku ostatnich dni znacznie podrozaly a ze w wawie duzo dzieci to szybko schodza i juz brakuje w starych cenach. nie chcialo nam sie dzwonic/jezdzic po calym miescie, obdzwonilismy tylko kilka okolicznych aptek. tam gdzie dzis byly po 180zl wczesniej byly po 105zl...

Afi ja Nadię szczepię 6 w 1 i miała już dwa razy i zawsze w lewe udo.oprócz szczepionki 6 w 1 dostaje jeszcze rotawirusy, chciałam na pneumokoki ją zaszczepić,a le lekarka powiedziała,że jak następnym razem przyjdę na 6 w 1,to po tym szczepieniu dopiero się umówimy na pneumokoki,bo przy 6 w 1 odpada później szczepienie na WZW typu B.

tak, 5w1 infanrix ipv + hib. ponoc w ciagu kilku ostatnich dni znacznie podrozaly a ze w wawie duzo dzieci to szybko schodza i juz brakuje w starych cenach. nie chcialo nam sie dzwonic/jezdzic po calym miescie, obdzwonilismy tylko kilka okolicznych aptek. tam gdzie dzis byly po 180zl wczesniej byly po 105zl...

My w środę też tą szczepionke kupowaliśmy i u nas była za 115zł.

U mnie do tej pory 5w1 kosztowała 104zł. Teraz trzecie szczepienie mamy w październiku, ciekawe czy u mnie też podniosą cenę :p

nataliak: to jestem w szoku, bo u nas ta 6 w 1 kosztuje 190 PLN a ta 5 w 1 powinna być tańsza.. u nas nic nie wspominala babka że podrożeje...
agnieszka77: ta szczepionka na pneumokoki jest dla dzieci dość bolesna.... jak byś szczepiła po skończeniu przez małą roku to wystarczy tylko jedna dawka a tak teraz musisz 3 dawki podać... a koszt jednej to u nas 280 PLN...

reklama
Do góry