reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Cześć, ja się tutaj przywitam dzisiaj
wink2.gif

U nas nadal chorobowo..koło 24.00 Marysia się obudziła i za chiny nie chciała zasnąc, padła koło 3.00 - patrzała na różne bajeczki na laptopie..jeszcze późnym popołudniem S. podjechał z nią do lekarza i pediatra stwierdziła, że ma czerwone gardło, ale bez nalotu. Przepisała hascosept, na gorączkę nurofen i syrop z czarnej porzeczki..na razie czekamy, co dalej. Jak jej nie przejdzie do poniedziałku, to antybiotyk.Oczywiście w nocy znów niecałe 39 stopni, potem nic...a potem dopiero koło 9.00 rano 38,6..
Na szczęście Martula oki..

reklama
kurde dopiero dziś doczytałam na tej kartce z pomocy doraźnej, że nie napisała mi przez ile dni mam Martynie kropić te oczka :-( nie wiecie przypadkiem? krople nazywają się biodacyna są z antybiotykiem. pytałam koleżanki pielęgniarki i mówiła, że dopóki ropka będzie jej z oczu lecieć.
Ania Wy chyba kropiliście oczka? przez ile dni?

My mieliśmy ale to każdy lekarz sam ustala, nawet w ulotce tak chyba pisało z tego co kojarzę. Ja niestety nie pamiętam jak to było u nas. Może przedzwoń do przychodni i poproś doktorkę do telefonu, ja tak robię jak czegoś zapomnę ;-)

My mieliśmy ale to każdy lekarz sam ustala, nawet w ulotce tak chyba pisało z tego co kojarzę. Ja niestety nie pamiętam jak to było u nas. Może przedzwoń do przychodni i poproś doktorkę do telefonu, ja tak robię jak czegoś zapomnę ;-)
tylko, że to było na pomocy doraźnej a to coś takiego jak pogotowie i tam są lekarze dyżurujący więc mogę już na tą dr nie trafić :-(

kilolku no własnie myślałam, że minimum 7 dni skoro to antybiotyk!

reklama
kurde dopiero dziś doczytałam na tej kartce z pomocy doraźnej, że nie napisała mi przez ile dni mam Martynie kropić te oczka :-( nie wiecie przypadkiem? krople nazywają się biodacyna są z antybiotykiem. pytałam koleżanki pielęgniarki i mówiła, że dopóki ropka będzie jej z oczu lecieć.
Ania Wy chyba kropiliście oczka? przez ile dni?

najlepiej zapytać lekarza , bo mi mówił żeby kropić dopóki nie przejdzie ale oczywiście po tygodniu przyjść jakby dalej był problem więc pewnie 7 dni to max

Do góry