No właśnie, są różne szkoły na ten temat. Moja mama mówi że wychowała dwóch chłopaków bez jakiegokolwiek ingerowania i trzeciego wychowa tak samo i nie wiem póki co jak Miłek, ale wiem że pozostali problemów żadnych nie mają ;-) I lekarka Miłkowi też nic nie kazała robić...
reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Dziunka bo moze Wasze chłopaki nie mieli z tym problemu ;p Moja mama tez nic u mojego brata nie robiła. Nawet nie wiedziała o takim czyms. Dopiero sie zdziwiła przy Marcelu ........
gosiulek73
mama K&K&A
Kacprowi się nie odciąga. Cewkę całą widać.Nic się nie dzieje ale odciągnąć nie można.Na siłę nic nie robię. Kiedys lekarka zrobiła to popękał a wiem że to grozi bliznami i czyms tam jeszcze. Do 4/5roku mówią żeby czekać,że przy wzwodach on się sam odciąga...Mama dobrze Wam macie to z głowy.I ja nie widzę nic złego w tym że zadziałaliście.
Martyna ma ropne zapalenie spojówek :-( na pomocy doraźnej 20 dzieci z czego 14 z ropnym zapaleniem spojówek :-( jakiś wirus! mamy krople do oczy biodecyna 6 x dziennie
+ jakieś tam leki na ten katar i kaszel :-(i znów przedszkole przynajmniej do środy z głowy :-(

Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
gawit - ale przynajmniej macie diagnoze. Młoda sie z tym juz nie bedzie męczyc. Wracajcie szybko do zdrowia :* Przedszkole nie zając ;p
kilolek
podwójna listopadowa mama
niestety nie, choc u obu wyglada to inaczej. I nie pomogły te maści ani delikatne odciaganie, na siłe nie dciagalam by nie popekało tak jak piszesz i nie porobily się blizny. Siusiaki normalnie rosły, wzwody mają, wiec liczę, że się wyrobi. Nie wdaje mi się by było jakoś tragicznie. Tam owszem zbiera się masttka, której normalnie nie da się wyczyścic ale ja widze ze zaczyna lekko czerwieniec albo mówią ze boli to smaruje na noc rivelem i rano ona sama wyłazi. Koledze A. lekarz kazal się często masturbować i ponoć pomogło (był na wizycie z mamą ;-)) boje się to ciąc u chirurga. Z reszta przecąć mozna zawsze a nóz jesczze cos sie wyrówna. A koleżanka mówiła, ze przecieli jej 2 latkowi i przez 2 tygodnie było wycia, bo nie dosc ze bolalo normalnie to wogole bal sie zrobic siku bo jeszcze wtedy go piekło. Nerwicy pęcherza sienabawił. Z resztą jak ja kiedys rozmawiałam z chorurgiem to mówił, ze urlop trzeba wziąc na po zabiegu. Chirurdzy są bardzo chętni do przecinania za to urolodzy u których byłam wcale nie.Do Dziewczyn które mają małych mężczyzn w domu. Jak u nich jest z napletkiem? Zsuwa się czy nie?
gawit przykro mi. zdrówka
Gawit, zdrowka dla Martynki!
U Toma sama nie wiem jak to jest, bo nie mam porownania. lekarka zawsze mu ogladala, probowala lekko odsuwac i skoro nie zalecala jeszcze nic konkretniejszego, to ja sie nie przejmuje az tak bardzo. Wlasnie naciecia tez sie staram uniknac, zobaczymy co teraz nam powie :-) przez pewien czas mial tak, ze jak sikal to najpierw robil sie malutki jakby "balonik" i dopiero sikal...ale nigdy go nic nie bolalo i nie bylo problemow... a teraz juz tego nie ma...
U Toma sama nie wiem jak to jest, bo nie mam porownania. lekarka zawsze mu ogladala, probowala lekko odsuwac i skoro nie zalecala jeszcze nic konkretniejszego, to ja sie nie przejmuje az tak bardzo. Wlasnie naciecia tez sie staram uniknac, zobaczymy co teraz nam powie :-) przez pewien czas mial tak, ze jak sikal to najpierw robil sie malutki jakby "balonik" i dopiero sikal...ale nigdy go nic nie bolalo i nie bylo problemow... a teraz juz tego nie ma...
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
gawit zdrówka , my już jesteśmy po infekcji oczu , chociaż Lenie jeszcze ropieje :-(
Gosiulek ja nie ruszam , D czasem jak młodego kąpie to zagląda ale póki co nic się niepokojącego nie dzieje , poza tym moja mama pododbnie jak dziunki dwoch synów miała i tego nie ruszała i też była zdzwiona jak byłam ze mną i Kubą w PL u lekarki i ona go za tego siurka pociągła a on się rozdarł straszliwie , a ja jej mało nie pobiłam sadystki
mama wklejam tu fotkę tego artykułu , jakby kiepsko było widać to mogę podesłać na maila

jest jeszcze napisany syrop z cebuli i inhalacja olejkiem eukaliptusowym
, my na razie po kąpieli w tymianku albo raczej z tymiankiem ;-)
Gosiulek ja nie ruszam , D czasem jak młodego kąpie to zagląda ale póki co nic się niepokojącego nie dzieje , poza tym moja mama pododbnie jak dziunki dwoch synów miała i tego nie ruszała i też była zdzwiona jak byłam ze mną i Kubą w PL u lekarki i ona go za tego siurka pociągła a on się rozdarł straszliwie , a ja jej mało nie pobiłam sadystki
mama wklejam tu fotkę tego artykułu , jakby kiepsko było widać to mogę podesłać na maila

jest jeszcze napisany syrop z cebuli i inhalacja olejkiem eukaliptusowym

Podziel się: