reklama
Zdrówka dla wszystkich maluchów, i dla Was Kilolku też, zapomniałam napisać na Listopadzie!!!
U nas same kaszlaki i kataraki ;-) czekam aż w końcu sobie pójdą. Do lekarza nie idę jednak, jeszcze się wstrzymam do poniedziałku.
U nas same kaszlaki i kataraki ;-) czekam aż w końcu sobie pójdą. Do lekarza nie idę jednak, jeszcze się wstrzymam do poniedziałku.
C
Cleo1981
Gość
Dziunka ja tak samo nie poszłam i mały już ok...syropu dałam ..w domu posiedział jedynie do sklepu mały spacer ,katar mniejszy ale jak zwykle bedzie sie ciągnał nawet mały...
ja nie lubie latać do lekarza z byle gównem że tak napisze brzydko...bo mi zaraz wypisuje jak dla umierajacego recepte i za kazdym razem co innego a stos zalegajacych syropów w domu i na kiego **** mi to ma leżec tak
ja nie lubie latać do lekarza z byle gównem że tak napisze brzydko...bo mi zaraz wypisuje jak dla umierajacego recepte i za kazdym razem co innego a stos zalegajacych syropów w domu i na kiego **** mi to ma leżec tak

Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
kurka wodna. niestety och te katary ;/ u nas jeszcze chrypka trwa, mam nadzieje ze sie młody pozbiera do 1-go bo musi juz isc. Kurcze jak to wyglada ze wiecej go nie ma niz jest ;/ A chory to on niby nie jest ;/ jeszcze spróbuje syrop z buraka zrobic bo czytam ze dobry na chrypke.
Co do kataru to nie mam juz pomysłów ;/ Ciagnie sie i ciągnie, nie duzy ale jest. Moze teraz spróbuje syrop antyalergiczny ;/ Bo ma obrzek nosa wiec moze ...... kiedys tez pomógł wiec ....... Musze go wykurowac do pierwszego ;p
Co do kataru to nie mam juz pomysłów ;/ Ciagnie sie i ciągnie, nie duzy ale jest. Moze teraz spróbuje syrop antyalergiczny ;/ Bo ma obrzek nosa wiec moze ...... kiedys tez pomógł wiec ....... Musze go wykurowac do pierwszego ;p
kilolek
podwójna listopadowa mama
u nas aktualnie zdrowy jest jedynie Michał. Ciekawe jak długo. A. i Kuba mają wirusowe zapalenie gardła a ja z Zuzą mamy biegunkę. Skąd, nie wiem. Podejrzewam, ze albo złapałysmy wirusa albo szkodza nam nowe leki na nadciisnienie, ktore dzis dostałam.
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
kilolek zdrówka dla Ciebie i całej ferajny.
U nas katar c.d. Nie ejst go dużo, biały na szczescie ale gdzies tam siedzi i sie zlikwidować nie chce. Polecicie coś co go usunie ;/ Mam marimen hipertoniczny, fajnie działa bo od razu rozrzedza ale nie wyleczy ;/ Prawie 2 tyg sie ciągnie. Wiem ze sa jakies Nasivin czy Otrivin dla dzieci ale czy to skuteczne ??!! Poradzcie cos ;p
U nas katar c.d. Nie ejst go dużo, biały na szczescie ale gdzies tam siedzi i sie zlikwidować nie chce. Polecicie coś co go usunie ;/ Mam marimen hipertoniczny, fajnie działa bo od razu rozrzedza ale nie wyleczy ;/ Prawie 2 tyg sie ciągnie. Wiem ze sa jakies Nasivin czy Otrivin dla dzieci ale czy to skuteczne ??!! Poradzcie cos ;p
reklama
Podziel się: