reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Gosia zdrówka! Widzisz u nas też Asia rano kasłała mokro i brzydko kilka dni chyba, w dzień się uspokajało. Poprzestałam na Lipomalu i wszystkie objawy odeszły. Nie wiem co to było, obstawiałam wilgoć, ale wtedy kaszel byłby na okrągło...

Gosiulek bardzo dobrze, że poszłaś :tak: dużo zdrówka dla Was

Anawawka oby u Was też szybko sobie poszło chorubsko!!!

Dziunka widzisz jaka Asia dzielna brawo!!!

Gosiulek zdrówka. Bierzecie moze Neosine ? Ala to brala ostatnio na wirusówkę przez 8 dni, nie wiem czy pomogło, ale po 3 dniach katar i kaszel ustąpiły.
Brła ateż Sambucol z czarnego bzu i Flavamed i jeszcze wykrzytuśnie PectoDrill.

Ala przeziębiona, zaraziła się pewnie ode mnie :/. Poszła dziś do żłobka bo mam robotę pilną, nie miałam wyjścia, ale jutro mamy badanie słuchu i w ogóle mieliśmy plany różne, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje :(

Agrafka bierze neosine,clemastin i flavamed na razie bo w sobotę nie było prospanu.Dziś mąż wykupi ten ostatni..Na razie nie ma poprawy.Jest gorzej ale lekarka mówiła że to może potrwać dłużej. Cały czas ma tylko kaszel i jest smutny,przybity...Poza tym nic.

Zdrówka dla Ali i Ciebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry