reklama
Gosia zdrówka! Widzisz u nas też Asia rano kasłała mokro i brzydko kilka dni chyba, w dzień się uspokajało. Poprzestałam na Lipomalu i wszystkie objawy odeszły. Nie wiem co to było, obstawiałam wilgoć, ale wtedy kaszel byłby na okrągło...
gosiulek73
mama K&K&A
My jednak idziemy do lekarza. Nie kaszle często nawet rzadako ale brzydki jest ten kaszel.Wolę sprawdzić.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gosiulek i jak?
gosiulek73
mama K&K&A
Marta całe szczęście tylko infekcja wirusowa.Jak na razie obyło się bez antybiotykuale dobrze ze poszłam bo bym się martwiła.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
pewnie , że dobrze - tym bardziej , że jutro niedziela;-)
E
etna36
Gość
Gosiulek bardzo dobrze, że poszłaś dużo zdrówka dla Was
Anawawka oby u Was też szybko sobie poszło chorubsko!!!
Dziunka widzisz jaka Asia dzielna brawo!!!
Anawawka oby u Was też szybko sobie poszło chorubsko!!!
Dziunka widzisz jaka Asia dzielna brawo!!!
agrafka80
Fanka BB :)
Gosiulek zdrówka. Bierzecie moze Neosine ? Ala to brala ostatnio na wirusówkę przez 8 dni, nie wiem czy pomogło, ale po 3 dniach katar i kaszel ustąpiły.
Brła ateż Sambucol z czarnego bzu i Flavamed i jeszcze wykrzytuśnie PectoDrill.
Ala przeziębiona, zaraziła się pewnie ode mnie :/. Poszła dziś do żłobka bo mam robotę pilną, nie miałam wyjścia, ale jutro mamy badanie słuchu i w ogóle mieliśmy plany różne, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje
Brła ateż Sambucol z czarnego bzu i Flavamed i jeszcze wykrzytuśnie PectoDrill.
Ala przeziębiona, zaraziła się pewnie ode mnie :/. Poszła dziś do żłobka bo mam robotę pilną, nie miałam wyjścia, ale jutro mamy badanie słuchu i w ogóle mieliśmy plany różne, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje
gosiulek73
mama K&K&A
Agrafka bierze neosine,clemastin i flavamed na razie bo w sobotę nie było prospanu.Dziś mąż wykupi ten ostatni..Na razie nie ma poprawy.Jest gorzej ale lekarka mówiła że to może potrwać dłużej. Cały czas ma tylko kaszel i jest smutny,przybity...Poza tym nic.
Zdrówka dla Ali i Ciebie.
Zdrówka dla Ali i Ciebie.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: