My wszystkie trzy wstajemy zawsze zakatarzone rano, mimo, że w domu to suchego powietrza nie ma. Druga sprawa że jestem alergikiem i nie pamiętam w swoim życiu dnia bez kataru mimo, że stosowałam przeróżne leki. Aśka ma to samo.
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
ja w mieszkaniu w ogóle nie grzeje a jak przychodzi zima codziennie rano mam zatkany noc i boli mnie gardło.
agrafka80
Fanka BB :)
A czemu nie grzejecie? tak ciepło macie?
No strasznie ciepło, do 24 stopni bez grzania.
Grzejemy tylko w łązience.
Zdarza się jak jest bardzo zimno, ze odkręcam grzejniki na ful na pól godzinki, dłuzej nie da się wytrzymać.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Agrafka zdrówka dla Ali... miałam zapalenie ucha i nie wspominam tego miło...
Byliśmy dziś na 3 dawce pneumokoków i bilansie. Młody waży 15,100 i mierzy 96 cm. Ilu komplementów się tam nasłuchałam hi hi a serce rośnie.
MŁody dostał skierowanie do chirurga na kontrolę , bo jedno jąderko ucieka mu - cokolwiek to znaczy
Idziemy 2 grudnia. Poza tym spojrzała na siusiaka i mówi "wąsko tu" . Bedziemy jednak obserwować , bo stulejkę ewentualnie orzeka się teraz pózniej - około 3-4 lat.
Mleko modyfikowane mamy pić jeszcze rok, wit.D odstawić. Pytałam o tran i powiedziała , ze ona nie ma zaufania do tranu , bo jest z wątroby ryb a tam są różne pierwiastki typu rtęć i zaleca dziecim omega med, który jest przetworzony z alg- przez to bezpieczny. Czyli bierzemy dalej omega med
Byliśmy dziś na 3 dawce pneumokoków i bilansie. Młody waży 15,100 i mierzy 96 cm. Ilu komplementów się tam nasłuchałam hi hi a serce rośnie.
MŁody dostał skierowanie do chirurga na kontrolę , bo jedno jąderko ucieka mu - cokolwiek to znaczy
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Mleko modyfikowane mamy pić jeszcze rok, wit.D odstawić. Pytałam o tran i powiedziała , ze ona nie ma zaufania do tranu , bo jest z wątroby ryb a tam są różne pierwiastki typu rtęć i zaleca dziecim omega med, który jest przetworzony z alg- przez to bezpieczny. Czyli bierzemy dalej omega med
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Oj , że ma takie loki , sliczne oczy , śniadą karnację , jest wysoki , towarzyski ,dużo (?) mówi itp.![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
kilolek
podwójna listopadowa mama
Michał niestety popołudniu zaczął gorączkować. DO lekarza dopiero jutro w poludnie, dziś się nei dostalismy. niby nie wymiotował od 10 ale i nic nie jadł, niewiele pił. Popołudniu zjadł kilka chrupków kukurydzianych a przed snnem wypil 100 ml mleczka i to chyba byl blad, bo wrócilo przed chwilą :-( mam nadzieję, ze goraczka nie wróci
reklama
Kilolku,jak u was z kupa?u nas znowu jazda z zatwardzeniem.dwie godziny sie skarzyla na brzuszek I tylek,siadala na nocnik I wstaw ala chyba z 20 razy. Taka zmeczina,ze kladla sie na dywan,w koncu dalam czopek po cichu, tak biedna krzyknela,az mam wyrzuty sumienia. To bylo niecale pol h temu.kupy nie ma,ale po 5min sie uspokoila,weszla do lozka I zasnela doslownie po przylozeniu glowy do poduszki.a ja za 4h pobudka do pracy :-(
Podziel się: