reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Martolinka ale jaja właśnie zobaczyłam że powinnam teraz mieć płodne.:szok::szok:
Antybiotyk na kilka dni.Nie mówił ile.Jeśli wszystkie miałabym wziąć to na 10 dni ale bez przesady...

reklama
Gosiulek Pewnie już za późno;-)ale ja bym chyba odpuściła starania w tym momencie, bo jednak w ciązy antybiotyku brać nie wolno, on też pewnie osłabia prawidłowe działanie organizmu, trucizną nie jest ale może zaszkodzić.
Zdrówka!

Agrafka zdrowia!!!

Dziewczynki Kacper ma 3x antybiotyk.Jak Wy dajecie? Faktycznie co 8godzin?
Kurcze no tak pierwsze staranka za nami. Kurcze 5miesięcy się staramy i nic a jak ten miesiąc jest płodny? :-(Znów nic z tego nie będzie?:-(

Gosiulek tak sie staracie , ze zapominasz o dniach płodnych kobieto;-) liczymy ładnie dni cyklu i działamy kobieto;-)a antybiotyk co 8 godz:tak:

zauwazyłam u Antka na lopatce i przedramieniu takie znamie. Rodzaj gęsiej skórki , białych kropek w niemal geometrycznym kole , które nie znika... nie wiem co to moze byc

reklama
Może to co miała Maxwell córeczka - łupież pstry?

edit: to był łupież czy coś innego bo teraz chyba mi się pokręciło...

Gosiulek co 8 godzin, jak przegapisz o pół godziny to tragedii nie ma.;-)

Do góry