reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

agrafka trzymajcie się dzielnie! ja też sobie nie wyobrażam, że miałoby mnie nie być przy Martysi w takiej sytuacji! ale ja też należę do osób raczej opanowanych!
ja miałam zakładany cewnik do cesarki i bolało mnie to jak jasna cholera, ale dowiedziałam się, że to dlatego, że położna mi go źle założyła ( zaraz po założeniu zamiast mocz lecieć do woreczka to leciał obok) dziewczyny z sali mi mówiły, że trafiłam ponoć na najgorszą z mozliwych położnych!

anawawka za Was będę trzymała kciuki z całych sił!!!!!!!najmocniej jak umiem!

reklama
agrafka Kochana powodzenia jutro. Trzymam mocno kciuki:tak:
ja mialam cewnik, nic nie czulam jak mialam wkladany bo to podczas cesarki wiec od pasa w dol bylam znieczulona, balam sie natomiast wyciagania bo mnie kuzynka nastraszyla, ze to boli (przynajmniej ja bolalo) a mnie nic a nic:) nawet nie wiedzialam kiedy to sie stalo, przyszla polozna wyciagnela w 5 sekund a ja czekałam kiedy mnie zaboli.

anawawka WSZYSTKO BEDZIE OK :) nie ma innej opcji.

A mysmy sie dowiedzieli dzisiaj, ze Kuba bedzie mial zabieg 26 wrzesnia. 7 wrzesnia idziemy jeszcze do szpitala w sprawie znieczulenia, maja jakis wywiad przeprowadzic. Bedzie uspany:-(

Agrafa ja mialam cewnik zarowno przy porodzie jak i jako dziecko. Mialam refluks zastawki moczowej i cewnik mialam i te badania raz w miesiacu przez pare lat. Zero znieczulen i nie plakalam. Trzymam za Was kciuki!!!!!!

Jestem nad wyraz bardzo spokojna, jakbym jechała na wczasy a nie na operację. Czego Tobie Agrafko życzę z całego serca;-)
Etna Ty też się trzymaj.;-)
Polaa - oczywiście już o Was myślę.;-)
TYLKO SPOKÓJ I OPANOWANIE MOŻE NAS URATOWAĆ OD WARIACJI.:-D

Ja też jestem spokojna :). Jakoś świadomość, że Pani doktor jest miła i ejst dobrym fachowcem bardzo mnie uspokaja, poza tym mam Ali histerie itd na co dzień - przywykłam :)
Myślalam, że bedę się bardziej stresować.

W sumie teraz wiecej myślę o usg które mnie czeka jutro wieczorem :/. Boję się co tam na nim wyjdzie, a w dodatku nie cieprię chodzić do ginów facetów.. no ale zależało mi żeby to usg było szybko więc nie przebieralam.

Etna powodzenia w tym szpitalu :) Czwartek bedzie szybciej niz myslisz:tak:
Agrafka za WAs też trzymam kciuki:tak:zarówno za Ciebie i Ale :tak:
Anawawka jutro o Was pomyslę:tak:

Oj ale szpitalowy czas nastał:confused2:

Pola będę trzymać kciuki!!

Agrafka czekamy na info po badaniu!
Ja właśnie do kobiet-ginów nie lubię, co nie znaczy że wogóle chodzenie do gina jest dla mnie przyjemnością. Za to nasza Martolinka chodziła by do ginekologa non stop:-D:tak:

reklama
martolinka powaznie?? Ja to chyba wolalabym rwać zeba na zywca niz isc do ginekologa :(
nawet nie pisze ile razy w zyciu bylam u Niego, tzn. u Niej ( ja za to do facetow nie lubie) bo mnie wysmiejecie:zawstydzona/y: ja bylam wniebowzieta, ze ciaze prowadzilam w UK, ze maja tu takie zasady:tak: polozna i badania zewnetrzna, oczywscie mozna podjechac do szpitala jak cos sie dzieje i tez tak bylo u mnie ale przyszedl hindus i nie wyrazilam zgody na badanie:zawstydzona/y:

agrafka czekamy na wiadomosc po badaniu
anawawka jestem z Wami, jak kazda z Nas:tak:

Do góry