reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Marta a miał Antek kontakt z osobą chorą? Moze to reakcja na szczepienie, skutek uboczny?
Ja mam 2 zaległe szczepienia i o ile tej hexy się nie boję to tej 3w1 jak ognia ;/ Po wakacjach zaszczepię go tą przypominającą a 3w1 zobaczymy ;/ Te szczepienia mnie przerażają ;/

Ja wlasnie ostatnio poszłam do dzieci zdrowych zważyc Olinka a przede mną była mama z dzieckiem ktore miało biegunkę, bo chciala zaszczepic. Pielęgniarka delikanie mówiąc ją "pognała" do dzieci chorych.

Ula poczytałam troche o skutkach ubocznych i wysypka w nich jest rowniez jak i opuchlizna. Chce sie jednak upewnić , czy z nożką wszystko ok i dopytać co do tej wysypki.
My szczeoilismy juz na MMR i nie było problemu tak jak i z Hexa . Do teraz

w sumie z zadna chora osoba nie miał kontaktu

Asia miała kontakt z chorą osobą, więc wcale bym nie powiedziała dwa razy że nie będzie chora, a przy okazji inne maluchy co się z nią kontaktowały. Ale pierwsza Asia chyba miałaby objawy. W każdym razie ma jednego nibyospowego pryszczyka:-D Poczekamy...

Oj biedny Antek, bede jutro dzwonic co u was, az mi glupio ze nie mialam nawet czasu do was zadzwonic :(((( zła ciocia ze mnie

u nas tez pomagal altacet w zelu

To mowicie że nasze dzieci będa mialy ospe hihihi ja tam jestem za:))) przynajmniej w czasie wakacji jak mam wolne

my mamy jutro usg, na 10,30 na czczo przeraża mnie to z reszta cała sytuacja mnie przeraża, boję się, ze w końcu cos tam znajdą :((((

Kilolku a ile macie byc na czczo? Wytrzyma tak długo małego brzuszek?

Chyba jakis czas temu robiliscie usg i było wsio ok? czy sie mylę? mam nadzieje ze teraz nic nie znajdą!

reklama
robilismy w listopadzie i wtedy bylo ok
niestety musi byc na czczo i boję się, ze nie wytrzyma. Są dni, ze nie je nic przez pol dnia ale zwykle ok 6-7 ciągnie mnie do kuchni bym mu kasze robiła :/ dobrze, że choc pic wolno. Obudze go za jakies 2 godziny i spróbuję nakarmić, mam nadzieję, ze zje , wtedy będzie mu łatwiej.

Do góry