reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Dziunka "ten specyfik "jest na bazie ziół więc to nie antybiotyk podany ot tak dla pewnosći. Poza tym wierze w kompetencje swojej pediatry , nie ja kończyłam studia medyczne . :tak:

Pierwszy raz zauważyłam u mojego dziecka tzw.efekt poszczepienny. Wczoraj był stan podgorączkowy i stan marudzenia i jeczenia . Do tego pojawiła się opuchlizna na nodze a dzis sie jeszcze powiekszyła. Pani w aptece poleciła nam okłady z altacetu i teraz misiak ma bandaż na nózce zeby ładnie sie wchłoneło

Kilolek rota? wiesz moze lepiej zeby okazało sie , ze to to ., bo bedziecie wiedziec jak działac. ZDRÓWKA

reklama
Kilolek super ze dostaliscie skierowanie do lekarzy, moze rozwiąże zachowanie Michała.
Chociaż pisalas ze starszak tez był taki opłakany i nic mu nie było wiec juz sama nie wiem.
Najważniejsze ze się przebadacie i jak będzie wszystko ok odetchniesz z ulgą o zdrówie małego.
no marudni to oni są bardzo i Kubie wcale nie przeszlo z wiekiem, raczej coraz bardziej marudny się robi ale ostatnie 2 dni to Michał po prostu ryczal cąły czas a to już nie tylko marudzenie

Kupa oddana, pierwsze wyniki - ogólne i rota beda we wtorek, psiew najwczesniej w czwartek :/ mialam w piatek z nimi wyjechać na weekend (nocleg opłacony) a tu do lekarza trzeba bedzie isc :(

Kilolku moze najpierw zobacz co będzie z wynikami. Czasami samemu mozna odczytac bo są normy albo moze osoby w labolatorium cos podpowiedzą, szkoda wyjazdu odkładac no chyba ze cos będzie bardzo niepokojącego bo wtedy wiadomo do lekarza.

no zobaczymy, dobrze by bylo, żeby wszystkie wyniki były do czwartku to bym jeszcze wieczorem do lekarza poszla i jakby się zgodzil to w piatek rano pojechala, a jak nie bedzie to będę czekac na wyniki, bo nie chcę sobie potem w brodę pluć, że wybralam wyjazd nad zdrowie dziecka.

Antek dalej ma opuchnięta noge ,a le juz mniej. Dziunka sama była w szoku , ze tak moze wygladac reakcja na szczepienie. Na szczescie mały nie narzeka na ból . Do tego pojawiła sie wysypka delikatna. Moze to ospa? Chciałąbym zeby ja przeszedł , ale moze nie latem:/?
jutro podejde do dzieci zdrowych i zobaczymy co powiedza

martolinka myslisz, ze to na pewno dobry pomysł iśc z wyspką do dzieci zdrowych? Moze lepiej idź normalnie do dzieci chorych

myslisz , ze to cos zarazliwego? zakładam skutek uboczny po szczepieniu... hmm

edit. w sumie sama wspomniałam o ospie. faktyczxnie podejde do "chorych"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry