reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Nie znam szczegółów, Marta wejdzie i powie sama, ale te same pytania zadałam - jak można nie stwierdzić anginy, migdały przecież są wtedy wywalone z białym nalotem...

Nasza pani doktor skierowała nas na badania , bo nie miała pojecia co sie dzieje z małym skoro gardło i osłuchowo czysto. Mocz w badaniu wyszedł ok. Tylko wskaznik CRP 53 a może być do 5 co wskazuje na infekcje bakteryjną. Poszlismy z wynikami do innej "doktorki" , ktora miała powiedziec , czy brac antybiotyk zapisany tak na "zaś" przez nasza pediatre. Zajrzała mu w gardło i mówi " Zrobiły się ropne narośle,angina jak nic.
więc wiem , że nic nie wiem... nie wazne , wole nie wnikac :tak:
Mamy antybiotyk , ale jest juz u małego w pokoju i jutro moge napisac jak sie nazywa.

Swoja droga paracetamol w mega dawce małego postawił na nogi

Najważniejsze że zdiagnozowany:tak: teraz będzie TYLKO LEPIEJ:tak:

Asia za to oddycha "krtaniowo", chrypa coraz gorsza więc kupiłam syrop prawoślazowy (którego i tak nie chce) i HascoSept (to to samo co Tantum Verde ale o 5 zł taniej) ale też nie ma szans na zaaplikowanie...ech... wściekła jestem bo inhalator oddałam.

Marta zdrowka dla Antosia:tak: biedaczek, angina okropna :/ ale Go dorwalo, mam nadzieje, ze szybko przejdzie

Nasza pani doktor skierowała nas na badania , bo nie miała pojecia co sie dzieje z małym skoro gardło i osłuchowo czysto. Mocz w badaniu wyszedł ok. Tylko wskaznik CRP 53 a może być do 5 co wskazuje na infekcje bakteryjną. Poszlismy z wynikami do innej "doktorki" , ktora miała powiedziec , czy brac antybiotyk zapisany tak na "zaś" przez nasza pediatre. Zajrzała mu w gardło i mówi " Zrobiły się ropne narośle,angina jak nic.
więc wiem , że nic nie wiem... nie wazne , wole nie wnikac :tak:
Mamy antybiotyk , ale jest juz u małego w pokoju i jutro moge napisac jak sie nazywa.

Swoja droga paracetamol w mega dawce małego postawił na nogi

zdrowka dla antosia!

Najważniejsze że zdiagnozowany:tak: teraz będzie TYLKO LEPIEJ:tak:

Asia za to oddycha "krtaniowo", chrypa coraz gorsza więc kupiłam syrop prawoślazowy (którego i tak nie chce) i HascoSept (to to samo co Tantum Verde ale o 5 zł taniej) ale też nie ma szans na zaaplikowanie...ech... wściekła jestem bo inhalator oddałam.

w soczku tez nie chce?

reklama
Do góry