reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
ja sie tam nie znam na tym niestety - skoro takie ma to widocznie i takie mogą być :). U nas co prawda dwójek jeszcze na wierzchu nie ma ....ale przeswitują juz na biało pod dziąsłem i są szerokie. Ale tak jak wspomniałam jeszcze nie wyszły wiec trudno gdybać jakie będą na 100%.

lotka też bym się wściekła:wściekła/y::wściekła/y:
gdybyś nie napisała to bym się nie domyśliła ale faktycznie duża ta szpara

asia mała ma "dobrą tą szparę między ząbkami swoją drogą zdjęcie w samym pampku BOMBA:-):-)

dziunka Asia nie ma "za dużych ząbków" jak na moje oko są ok:-):-)

dziewczyny kochane to jest naprawdę wielki plus z tymi szparami wierzcie mi drugie zęby są dużo dużo większe od pierwszych i te szpary potem się ścisną Patula miała idealne ząbki bez szparek etc etc a teraz ją aparacik czeka jak już wszystko wypadnie:-:)-(

mój też ma szpare między jedynkami i wydaje mi się że te jedynki takie łopaty ,ale jak patrze na swoje zdjęcia z dzieciństwa to miałam podobnie a teraz nie mam ani szpary ani takich łopat , więc myślę że to z wiekiem zaniknie

lotka też bym się wściekła:wściekła/y::wściekła/y:
gdybyś nie napisała to bym się nie domyśliła ale faktycznie duża ta szpara

asia mała ma "dobrą tą szparę między ząbkami swoją drogą zdjęcie w samym pampku BOMBA:-):-)

dziunka Asia nie ma "za dużych ząbków" jak na moje oko są ok:-):-)

dziewczyny kochane to jest naprawdę wielki plus z tymi szparami wierzcie mi drugie zęby są dużo dużo większe od pierwszych i te szpary potem się ścisną Patula miała idealne ząbki bez szparek etc etc a teraz ją aparacik czeka jak już wszystko wypadnie:-:)-(

Zgadzam się z Agą, ja miałam idealne mleczaki, malutkie i jeden przy drugim - jak tylko zaczęły rosnąc stale zaczely sie problemy. Stałe byly 2 razy wieksze od mlecznych , wyrastaly mi nad mlecznymi i sie nie miescily. Do 2 klasy liseum mialam kly jak wampir 2 szeregi przed reszta zebow - do aparatu stalego musialam miec wyrwane 3 zdrowe zeby: dwie czworki i jedną piątke. Bylo tak malo miejsca ze pod aparatem zeby sie poprzesuwaly i nie ma sladu po tych wyrwanych zebach, nawet mala szparka nie zostala.

Zgadzam się z Agą, ja miałam idealne mleczaki, malutkie i jeden przy drugim - jak tylko zaczęły rosnąc stale zaczely sie problemy. Stałe byly 2 razy wieksze od mlecznych , wyrastaly mi nad mlecznymi i sie nie miescily. Do 2 klasy liseum mialam kly jak wampir 2 szeregi przed reszta zebow - do aparatu stalego musialam miec wyrwane 3 zdrowe zeby: dwie czworki i jedną piątke. Bylo tak malo miejsca ze pod aparatem zeby sie poprzesuwaly i nie ma sladu po tych wyrwanych zebach, nawet mala szparka nie zostala.
agrafka mozemy sobie ręce podać miałam tak samo... po Pati widzę że jest identycznie a mogła by mieć zęby po tatusiu idealnie prościutkie

No więc nasz małody też ma szpareczki ale malutkie. Takie jak u Asiuni może nawet troszkę mniejsze.

Co do dwójek Patryk ma normalne (nie takie kły) .Na dole jadnak wszystkie chyba 4 zęby ma w rózną stronę (takie krzywe ).

Aaa i jeszcze jedno.Patrykowi się dwie jedynki ukryszyły.Rog zęba dokłądniej.Nie wiem od czego_On wszytsko gryzie na szczęscie aż tak nie widać.

reklama
Mi usuwali jeden ząb "pod aparat" :) Wiem, ze szeroko umieszczone mleczaki sa ok, moj brat tak mial, i stałe ma "jak ta lala". No ale to co ma Tomi, to oznacza pewna i szeroka diasteme, wystarczy mi popatrzec na Karolaka heheheheh Tomiemu wole to skorygowac jak sie da :)

Do góry