reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

hej z rana...
dziś w nocy jeszcze gorzej...ale to na bank ząbki bo nagle się budził z piskiem...3 razy...zanim go ululałam trochę czasu mineło...dentinox na szczęscie pomaga ale na krótko :-/ widzę że górna 2 się przebija ,dziś zajrzę może skurkowaniec się już wyrżnął...zombi jestem dziś totalne...

D przeziębiony,po wczorajszych ulewach

Ja sięwybrałam do sklepu jak przyszedł,cała mokra wróciłam i tez kicham prycham....

reklama
hej z rana...
dziś w nocy jeszcze gorzej...ale to na bank ząbki bo nagle się budził z piskiem...3 razy...zanim go ululałam trochę czasu mineło...dentinox na szczęscie pomaga ale na krótko :-/ widzę że górna 2 się przebija ,dziś zajrzę może skurkowaniec się już wyrżnął...zombi jestem dziś totalne...

D przeziębiony,po wczorajszych ulewach

Ja sięwybrałam do sklepu jak przyszedł,cała mokra wróciłam i tez kicham prycham....

Zdrówka życze ;-)

Moja juz od jakiegos czasu tak popiskuje w nocy i rozpacza przez sen-olśniłaś mnie ze to moga byc zeby ;-)

Jasiek juz od 2 tyg ma takie noce, ze co godzina pobudka i płacz nie wiadomo czemu wczoraj był wyjątek. Jeśli to zęby to jak długo to potrwa ????

A u nas za to ciąle jest "łeee" "łeeeeeee" :/ Już noramlanie chwilami nie mam siły na te jego stękanie. :( Nie wiem o co mu chodzi. A zębów to na pewno nie są bo ma ich juz 6 i nie czuć by coś mu tam miało iśc ... Dobrze ,że chociaż zdrów jak rybka.

Marta u nas też jest pokasływanie, przeważnie udaje ale też krztusi się ostatnio ślinką. Jedynka już tuż tuż, wyraźnie widać, ale jeszcze nie na wierzchu. A może na wierzchu tylko ja nie widzę?

Dziewczyny, ja to kompletnie nie widzę zębów u nas a mały ślini się na potęgę i te niespokojne noce. Wczesniejszych też nie widziałam dopiero jak dziąsła pękały. I do tego smaruję mu dwójki na górze i dole a on mnie skubaniec gryzie :(

reklama
Do góry