reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

mamulica - prawoślazowy zawsze można dać. Ale jak kaszel po wirusie się pojawił to ja bym szybko do lekarza na osłuchanie poleciała..
u nas ciągle lekka biegunka, mocno irytujące to bo nie wiem o co chodzi :/

reklama
No i choróbsko przyszło do nas :-( Mała dostała kataru, kicha i chyba pokasłuje. U nas zwykły katarek szybko przechodzi w zapalenie oskrzeli!! I teraz nie wiem czy isc do lekarza?? Czy leczyc na własną ręke. Przecież to tylko katar wiec moze kupie witamine C , maść majerankowa i jakies krople do nosa?? Tylko jakie??

Ostatnia edycja:
No i choróbsko przyszło do nas :-( Mała dostała kataru, kicha i chyba pokasłuje. U nas zwykły katarek szybko przechodzi w zapalenie oskrzeli!! I teraz nie wiem czy isc do lekarza?? Czy leczyc na własną ręke. Przecież to tylko katar wiec moze kupie witamine C , maść majerankowa i jakies krople do nosa?? Tylko jakie??
Ilona a nosek oczyszczasz?
Ja stosuję wodę morską i frida jak katarek.Chyba że dodatkowo chcesz kropelki jeszcze tak?

Juz sie kiedys Ciebie pytalam ale nie wiem czy odpowiedzialas: czy probowalas mu dac zupke ktora Wy jecie??
nie, bo my nie jemy zup. Kotleta nie uważam za odpowiednie jedzenie dla niemowląt. Czasem jak zrobię jakąs potrawkę to mu daję ale nie che. Jak mu rzuce na stół na się pobbabrze i ździebko do buzi wlozy ale to wielkości moze pol lyzeczki na cale jedzenie i to nie zawsze

reklama
Kiloel a co lekarz na to jego "nie jedzenie"?
Kurcze moze to jakis psychologiczny czynnik? Mozna czegos nie lubic , ale nie wszystkiego przeciez..

Do góry