reklama
No i choróbsko przyszło do nas :-( Mała dostała kataru, kicha i chyba pokasłuje. U nas zwykły katarek szybko przechodzi w zapalenie oskrzeli!! I teraz nie wiem czy isc do lekarza?? Czy leczyc na własną ręke. Przecież to tylko katar wiec moze kupie witamine C , maść majerankowa i jakies krople do nosa?? Tylko jakie??
Ostatnia edycja:
C
Cleo1981
Gość
Ilona a nosek oczyszczasz?No i choróbsko przyszło do nas :-( Mała dostała kataru, kicha i chyba pokasłuje. U nas zwykły katarek szybko przechodzi w zapalenie oskrzeli!! I teraz nie wiem czy isc do lekarza?? Czy leczyc na własną ręke. Przecież to tylko katar wiec moze kupie witamine C , maść majerankowa i jakies krople do nosa?? Tylko jakie??
Ja stosuję wodę morską i frida jak katarek.Chyba że dodatkowo chcesz kropelki jeszcze tak?
mi się zawsze sprawdzał nasivin.jakies krople do nosa?? Tylko jakie??
Ilona a nosek oczyszczasz?
Ja stosuję wodę morską i frida jak katarek.Chyba że dodatkowo chcesz kropelki jeszcze tak?
Mam wode morska i fride-ale jej użycie graniczy z cudem, dlatego pomyślalam o kropelkach.
C
Cleo1981
Gość
Mam wode morska i fride-ale jej użycie graniczy z cudem, dlatego pomyślalam o kropelkach.
No ja sama też rady nie dam.D musi trzymac Igorka który się wyrywa i ryczy.Nie lubię takich akcji ,więc zawsze szybko raz i dwa i zaraz tuli tuli z Iguniem :-)i już jest ok
No ja sama też rady nie dam.D musi trzymac Igorka który się wyrywa i ryczy.Nie lubię takich akcji ,więc zawsze szybko raz i dwa i zaraz tuli tuli z Iguniem :-)i już jest ok
No u mnie tak samo wyglada. Krzyczy przy tym jakbym ja za skóry obdzierała a przeciez ja chce pomóc ;-)
mi się zawsze sprawdzał nasivin.
ilona u nas tez nasivin, po jednej kropli do kazdej dziurki na noc, nie za dlugo uzywac bo wysusza sluzowke.
kilolek
podwójna listopadowa mama
nie, bo my nie jemy zup. Kotleta nie uważam za odpowiednie jedzenie dla niemowląt. Czasem jak zrobię jakąs potrawkę to mu daję ale nie che. Jak mu rzuce na stół na się pobbabrze i ździebko do buzi wlozy ale to wielkości moze pol lyzeczki na cale jedzenie i to nie zawszeJuz sie kiedys Ciebie pytalam ale nie wiem czy odpowiedzialas: czy probowalas mu dac zupke ktora Wy jecie??
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kiloel a co lekarz na to jego "nie jedzenie"?
Kurcze moze to jakis psychologiczny czynnik? Mozna czegos nie lubic , ale nie wszystkiego przeciez..
Kurcze moze to jakis psychologiczny czynnik? Mozna czegos nie lubic , ale nie wszystkiego przeciez..
Podziel się: