A jak wyciągnęłam gruszką ciągnącego się, zielonkawego babola ?Nic , obserwuj. Jesli pojawiaja sie "babole" i przeszkadzaja malej to psikaj woda morska i odciagaj gruszka, a jesli nie przeszkadzaja to olej sprawe - grunt zeby mogla swobodnie oddychac. Jeszcze przez jakis czas "rury wydechowe" beda sie oczyszczac po porodzie. Jakby katar byl cieknacy, ciagnacy nie daj boze zielonkawy no to natychmiast pediatra lub szpital - u takiego malucha nie mozna zostawic takiego kataru samego sobie.
reklama
passingby
Fanka BB :)
Jak wyciagniesz kolejnego to razczej zadzwon do swojej poloznej srodowiskowej (od tego w koncu sa) i poradz sie jej co z tym fantem dalej robic A jesli wyciagnelas i wiecej nie ma to znaczy ze epizodA jak wyciągnęłam gruszką ciągnącego się, zielonkawego babola ?
kaśka k
Fanka BB :)
Michalinka ładnie przybiera bo mamy już 3160
jednak mamy kryzys wyniki krwi ma bardzo złe
dostaliśmy pilne skierowanie do hematologa
to już piąty specjalista do którego musi iść moje dziecko ale jak zwykle pojawił się ten sam problem zero terminów na NFZ
obdzwoniłam cały Poznań i nic
opadłam z sił:-(
boję się o moją córeczką ale na litość nie damy rady do wszystkich lekarzy chodzić prywatnie
na dokładkę Martynce wyszedł białkomocz pilnie do nefrologa
też prywatnie
no i ja po wizycie u gin dostałam kolejny antybiotyk okazało się że mam zapalenie
macica coś nie taka jaka powinna być
ogólnie powinnam mieć zabieg dostałam ochrzan że jak tak mocno krwawiłam to nie przyjechałam
no i przeszliśmy na nutramigen Michasia zaczęła mieć duże problemy z piciem mleczka
narazie tyle mamy atrakcji:-(
to już piąty specjalista do którego musi iść moje dziecko ale jak zwykle pojawił się ten sam problem zero terminów na NFZ
boję się o moją córeczką ale na litość nie damy rady do wszystkich lekarzy chodzić prywatnie
też prywatnie
no i ja po wizycie u gin dostałam kolejny antybiotyk okazało się że mam zapalenie
ogólnie powinnam mieć zabieg dostałam ochrzan że jak tak mocno krwawiłam to nie przyjechałam
no i przeszliśmy na nutramigen Michasia zaczęła mieć duże problemy z piciem mleczka
kilolek
podwójna listopadowa mama
jaki zabieg?Michalinka ładnie przybiera bo mamy już 3160
też prywatnie
Michalinka ładnie przybiera bo mamy już 3160
...................
Najważnejsze, że przybiera, to znaczy że mimo kłopotów ze zdrókiem nie jest bardzo źle
pewnie nie spodoba Ci sie taki pomysł, ale... może skoro mała ma kłopoty i musi odwiedzić wielu specalistów, to przyjęlby ją do szpitala, i miałąby wszystkie badania zrobione za darmo i na miejscu?
trzymaj się Kaśka! trudna ciąża, trudne początki, w końću to się musi uspokoić!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewcxyny mam pytanko... bo moja mała zrobiła wczoraj dziwną kupkę,...:-(
:-(na początku miała tą smółkę, ale wczoraj wieczorem zrobiła taką ielonkawą bardzo rzadką jakby z wodą zmieszaną...
martwi mnie to , i nie wiem czy to jest normaln u dzieci czy nie??:---(
:-(na początku miała tą smółkę, ale wczoraj wieczorem zrobiła taką ielonkawą bardzo rzadką jakby z wodą zmieszaną...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewcxyny mam pytanko... bo moja mała zrobiła wczoraj dziwną kupkę,...:-(
mysle ze normalne u mnie po smółce tez dziwne byly dopeiro na 5 dobe powinny byc juz unormowane u mnie sa żółtawe w pomarańcz wchodzace i wodniste podobno karmiace dzieci piersia wlansie robia takie wodniste kupki
U Julka nie wydawaly sie takie wodniste jak robi w Pampersa ale jak wczoraj narobil na przewijak jak go przewijałam to zobaczylam ze sa naprawde wodniste. Mam nadzieje ze to nie biegunka
A wogole to Zuzia ma katar i juz wypatruje pierwszych oznak u Julka bo nieraz tak na niego kichnie ze strach, no ale przeciez ich nie odseparuje Mam nadzieje ze jednak ominie go to. I wogole to jestem coraz bardziej zla ze przyszedl na swiat w jesien, gdybym wiedziala ze bede w ciazy to bym sie postarala o niego kilka miesiecy wczesniej
A wogole to Zuzia ma katar i juz wypatruje pierwszych oznak u Julka bo nieraz tak na niego kichnie ze strach, no ale przeciez ich nie odseparuje Mam nadzieje ze jednak ominie go to. I wogole to jestem coraz bardziej zla ze przyszedl na swiat w jesien, gdybym wiedziala ze bede w ciazy to bym sie postarala o niego kilka miesiecy wczesniej
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
uspokoiłas mnie:-) bo własnie zrobiła pomaranczowamysle ze normalne u mnie po smółce tez dziwne byly dopeiro na 5 dobe powinny byc juz unormowane u mnie sa żółtawe w pomarańcz wchodzace i wodniste podobno karmiace dzieci piersia wlansie robia takie wodniste kupki
i na dodatek wyszlo jej uczulonko na ciele,,, ehhhh
musze zmienic proszek
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
proszek badz cos co zjadlasuspokoiłas mnie:-) bo własnie zrobiła pomaranczowa
i na dodatek wyszlo jej uczulonko na ciele,,, ehhhh
musze zmienic proszek
Podziel się: