reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

KASIULA daj znać co i jak. Może warto zrobić badania moczu i kupki. Tego nigdy za wiele :/
eh kupki to bym nie zebrala bo to woda dosłownie !! z dodatkiem zółtej kupki

no wiec....

pani doktor powiedziala zeby dawac smecte i diconfor 30 i obserwowac... dawac duzo pic .... u takich dzieci podobno w ciagu godziny moze sie zmienic sytułacja o 100 stopni wiec dała nam skierowanie wrazie jakby cos sie działo zeby nie dzownic na pogotowie tylko odrazu do szpitala jechac jakby mały nei chcial pic wymiotował miał gorączke czy cos innego ... yh mam nadzieje ze nie przyda mi sie te skierowanie :( biedny caly czas płacze praktycznie! ;/ wykonczony jest dobrze ze już spi ... apetyt ma taki sredni ale za to duzo wiecej pije ... i bardzo dobrze ... oby jutro była poprawa... Yh

reklama
eh kupki to bym nie zebrala bo to woda dosłownie !! z dodatkiem zółtej kupki

no wiec....

pani doktor powiedziala zeby dawac smecte i diconfor 30 i obserwowac... dawac duzo pic .... u takich dzieci podobno w ciagu godziny moze sie zmienic sytułacja o 100 stopni wiec dała nam skierowanie wrazie jakby cos sie działo zeby nie dzownic na pogotowie tylko odrazu do szpitala jechac jakby mały nei chcial pic wymiotował miał gorączke czy cos innego ... yh mam nadzieje ze nie przyda mi sie te skierowanie :( biedny caly czas płacze praktycznie! ;/ wykonczony jest dobrze ze już spi ... apetyt ma taki sredni ale za to duzo wiecej pije ... i bardzo dobrze ... oby jutro była poprawa... Yh

Wszystko bedzie dobrze. Musi byc!! Najwazniejsze ze chce pic- przynajmniej sie nie odwodni. Trzymam kciuki

Moje malenstwo od soboty robi bardzo duzo kupek tzn 5-6 i do tego zmniejszyl sie jej apetyt. Byłyśmy u lekarza, niestety nie było tej pediatry do ktorej chodzimy wiec przyjeła nas inna. Powiem wam ze jestem zadowolona z wizyty. Mała nigdy wczesniej nie zostala tak dobrze zbadana ;-) Pani nowa pediatra zdziwila sie bardzo ze nic nowego nie podajemy (tylko mleczko) , zalecila podanie kleiku, i probiotyk lakcid?? Uspokoila mnie, powiedziala ze mala jest zdrowa jak ryba ;-) Zastanawiam sie nad zmiana lekarza-pediatry. Jutro najprawdopodobnie podamy łyżeczke marchewki, zeby kupek było mniej ... Bede obserwowac i jesli rzadnej reakcji na marchewke nie bedzie to bedziemy pomalutku, bardzo wolno wprowadzac nowe smaki.
Karmisz butelka czy cycem???
czasami dobrze jak inny lekarz zobaczy, daj znac czy marchewka pomogla na zatrzymanie kupek,
u nas wczoraj nie bylo, ale za to dzisiaj dwie w promocji, a jedna po umyciu rano na przewijaku na golaska, nie bede pisac jak wygladalismy oboje uzyjcie wyobrazni :)
...pani doktor powiedziala zeby dawac smecte i diconfor 30 i obserwowac... dawac duzo pic .... u takich dzieci podobno w ciagu godziny moze sie zmienic sytułacja o 100 stopni wiec dała nam skierowanie wrazie jakby cos sie działo zeby nie dzownic na pogotowie tylko odrazu do szpitala jechac jakby mały nei chcial pic wymiotował miał gorączke czy cos innego ... yh mam nadzieje ze nie przyda mi sie te skierowanie :( biedny caly czas płacze praktycznie! ;/ wykonczony jest dobrze ze już spi ... apetyt ma taki sredni ale za to duzo wiecej pije ... i bardzo dobrze ... oby jutro była poprawa... Yh

Nie powiedziala ci od czego Biedny Pawełek, powiedz ze drugi Pawelek trzyma za niego kciuki, coprawda ciagle w buzi ale mocno zacisniete. idz spac razem z nim zebys nie padla ze zmeczenia

Karmisz butelka czy cycem???
czasami dobrze jak inny lekarz zobaczy, daj znac czy marchewka pomogla na zatrzymanie kupek,
u nas wczoraj nie bylo, ale za to dzisiaj dwie w promocji, a jedna po umyciu rano na przewijaku na golaska, nie bede pisac jak wygladalismy oboje uzyjcie wyobrazni :)

Karmie butelka. Dam znac jak po marchewce :tak:;-)

Ps. Najgorsze jest to ze dupka sie mocno odparzyla, chociaz zmieniam pampki bardzo czesto. Dzis juz jest o niebo lepiej ale w poniedzialek wygladala okropnie. A to wszystko moja wina :wściekła/y::wściekła/y: Mała robila zazwyczaj 1-2 kupki na dzien, zazwyczaj rano , a ze robi je bez problemu to ja o niczym nie wiem. Wiec pewnie ktoregos dnia miala kupke dluzej i dupka odparzona. Jestem zla na siebie ze nie zauwazylam i moja czujnosc spala. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Madziek ja dość rzadko jestem na bb, ale codziennie o Was myslałam i zaglądałam tutaj wypatrując wieści od Was! tak się cieszę, że Patryczek to wszystko pokonał! zdrówka dla Was!!!!!!!!!!

Kasiula i jak mały?
yh... w nocy kupka <a nigdy nie robil> taka juz bardziej do kupki podobna ... moze to po marchewce wczorajszej ... ale przynajmniej miala kolor pomaranczowy i nei byla taka wodnista ... z rana tak samo ... mały od rana <wstał o 6> uśmiechniety i gadał po swojemu niedawno dostał mleczko i se śpi ... poczekam zobacze jaka bedzie nasteona kupka .... :) jestem dobrej mysli :) 3majcie kciuki :)

reklama
Madziu cieszę się przeogromnie, że wróciliście!
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z dzieciaczkiem, że wydala za dużo wapnia z moczem?

Do góry