reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

ja troszke mojego synusia przymuszam do zmiany kierunku głowy bo faktycznie woli bardzieje w prawo wiec podkładam pieluche zwinieta zeby mu to ograniczyc i wtedy odwraca w lewo,szczególnie podczas spania...
podczas noszenia do odbicia tez daje na prawe ramie i wtedy patrzy w lewo.... natomiast podczas zabawy sam sobie reguluje główke...

tez mam ten problem:-( maly ciagle woli klasc glowke na prawo, strasznie jest niesymetryczny z tylu glowki, nawet jak go daje na prawe ramie patrzy na prawo, podkladam pieluche to sie wkurza:dry: nie wiem juz co robic...

reklama
mój nie ma jeszcze niesymetrycznej główki...na początku tez się wkurzał ale nie ustepowałam i czasem rączkę podkładałam bo wiem ze trzeba z tym walczyc bo na przyszłośc nie wygląda to ciekawie taki skręt....
staraj sie go przyzwyczajac a przede wszystkim wszystkie zabawi na druga strone tak zeby sam umiał korygowac ten skret,ja robie jeszcze masaz tego przykurczonego miesnia.....

mój nie ma jeszcze niesymetrycznej główki...na początku tez się wkurzał ale nie ustepowałam i czasem rączkę podkładałam bo wiem ze trzeba z tym walczyc bo na przyszłośc nie wygląda to ciekawie taki skręt....
staraj sie go przyzwyczajac a przede wszystkim wszystkie zabawi na druga strone tak zeby sam umiał korygowac ten skret,ja robie jeszcze masaz tego przykurczonego miesnia.....

jaki masaz? ignas jeszcze malo interesuje sie zabawkami ktore wokol niego wisza:wściekła/y: pediatra kazala z drugiej strony podchodzic do lozeczka tylko ze ja mam z drugiej strony sciane:wściekła/y: chyba bede musiala jakos przestawic to lozeczko:dry: jak jest na brzuszku to nawet woli spac na tej drugiej stronie no ale nie za fajnie ta glowka wyglada :no:

reklama
Do góry