kilolek
podwójna listopadowa mama
z tego co wiem to nei jest obowiązkowa tylko raczej dla chętnych, bo u nas trzeba o nią poprosićCzesc dziewczyny a czy połozna musi przychodzic musze zgłaszac? Ja jestem min. po szkole pielegniarskiej potem studia prawnicza i stweirdizłam po pierwszym porodzie ze mi połozna nie potrzebna zeb przychodziła. Pediatre ma prywatnie.
ja płacę 400. Podobno nie jestem pewna do końca, bo tyle kosztowało 2 lata temu (ta sama babka??) a czytałam w intterenecie, ze nie podrożało. Jak wreszcie z nią porozmawiiam to dam znać czy na pewno.Tyle, ze jest to opieka przy porodzie i 2 godziny po, przystawianie do piersi itp. Gdyby jednak okazało się, ze będzie cesarka i będę potrzebowala pomocy przy dziecku to będę musiała zapłacić 200zł za 12 godzin. Myślę, ze to w razie czego wystarczy.Passingby super, że dopięłaś juz wszystko z położną. A ile jej płacicie???
Ja jutro ze swoją mam się umówic na spotkanie, tez mi schodzi!!! ale jutro na 100% załatwiam sprawę
Kilolek nie czekaj na męża tylko bierz sprawy w swoje ręce )))
A salę najprawdopodobniej będę miała 2-osobową z łazienką. Kosztuje 400zł za cały pobyt. Jedynek u nas nie ma. Ale te sa takie super wypasione, mebelki jak w domu. I osoba towarzysząca moze zostać przez całą dobę. Tzn generalnie na tej sali odwiedziny są przez cała dobę. Ja wcale sie nie upieram przy tej sali, bo ogólne są 3-4 oosobowe ale mój mąz jakiś zawzięty w tej kwestii. Tylko jeszcze nie wiem skąd kasę na to zamierza wziąć
Ostatnia edycja: