reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
A u nas od wczoraj gorączka :-( Jak dam czopka to jest ok, a jak tylko minie czas jego działanie znów skacze do 38,5, no wiec od wczoraj daje małej czopki co 6 godzin, bo taki mi wyszło, bo max moge dać 4 na dobe. A do tego jeszcze mamy katar i wielki płacz, a łzy jej lecą jak groch, takie wielkie, aż się serce kroi :-( Dziś niemalże przepłakała cały dzień, aż się boje jutra. Podejrzewam oczywiście zęby... a ja na dodatek dostałam @ HELP ;-)

margarett możliwe ze to są ząbki ale obserwuj Natalkę czy to może nie jest trzy dniówka.

A czy Ty dostałaś pierwszą @ po porodzie czy kolejną z rzędu.

A Natalce życze dużżżżżżżżżo zdrówka

A może trzydniówka :confused::confused: Natalka ma tez wysypke, tylko w trzydniówce wysypka wsytępuje podobno po gorączce, a tu najpierw była wysypka.
A poza tym lekarka powiedziała, że po tym szczepieniu to moze byc własnie wysypka i gorączka, tylko skąd katar:confused::baffled:
W sumie dziś nataka już czuje sie lepiej, nawet ma humorek, oby to był juz koniec :tak::tak::happy:
Rybciu kolejna niestety już ;-)

Margarett moze trzydniowka a moze zabki. Maks mial trzydniowke bez wysypki.
No ja od dwoch dni mam @ koszmar i to pierwsza porzadna po porodzie :baffled::baffled: czuj sie jak zazynana swinia bleeeeee i do tego brzuch boli mnie bardzo a nigdy mnie nie bolal.

Victorek pozbył się już katarku a oczko dalej kropimy no przynajmniej próbujemy ile wejdzie tyle wejdzie trudno.Nawet na śpiąco jest koszmar brrrrrrrrrrr chyba czeka nas sąda no ale jeszcze się zobaczy.

Vici - masuj, masuj i jeszcze raz masuj oczko! To jest nawet wazniejsze niz kropelki - oczko moze udroznic tylko masaz, kropelki sa po to, zeby w tym przytkanym kanaliku nie rozwinela sie jakas infekcja! My przechodzilismy przez to, jak Norbik mial 3 miesiace, jeden kanalik tez byl lekko przytkany, na poczatku troszke lekcewazylam sobie to masowanie, ale jak sie zabralam porzadnie do roboty to kanalik sie udroznil!!!! I Wam tez tego zycze i trzymam kciuki!!!

Ojjjjjjjjjjj włanie lekarz mówił to samo ale mu naprawde cięzko minutę wytrzymać masuję w każdej wolnej chwili nieraz tylko do 15 doliczę a on już się wścieka a lekarz kazał minutę przynajmniej.Ten okulista nie był chyba z małymi dziećmi ciekawymi świata :-Djeśli tak powiedział.Kończy się na tym,że zamiast 2*dziennie po minucie to jest tyle ile mi się uda bo do minuty to dłłłłłłłłłłłłłłłłłługa droga i prawie nigdy się nie udaje tyle przeciągnąć.Ale staram się robić co w moich siłach.

reklama
Vici - najwazniejsze, ze w ogole masujesz. Mi lekarka nie mowila, ze musi byc minuta tylko zeby robic to jak najczesciej. I tak robilam - krotko, czasmia zaledwie kilka sekund, ale co chwilke!!! Dobrze bedzie - na pewno uda sie uciec od tej sondy!!!! Mocno trzymamy!!!!

Do góry