reklama
A u nas od wczoraj gorączka :-( Jak dam czopka to jest ok, a jak tylko minie czas jego działanie znów skacze do 38,5, no wiec od wczoraj daje małej czopki co 6 godzin, bo taki mi wyszło, bo max moge dać 4 na dobe. A do tego jeszcze mamy katar i wielki płacz, a łzy jej lecą jak groch, takie wielkie, aż się serce kroi :-( Dziś niemalże przepłakała cały dzień, aż się boje jutra. Podejrzewam oczywiście zęby... a ja na dodatek dostałam @ HELP ;-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
margarett możliwe ze to są ząbki ale obserwuj Natalkę czy to może nie jest trzy dniówka.
A czy Ty dostałaś pierwszą @ po porodzie czy kolejną z rzędu.
A Natalce życze dużżżżżżżżżo zdrówka
A czy Ty dostałaś pierwszą @ po porodzie czy kolejną z rzędu.
A Natalce życze dużżżżżżżżżo zdrówka
A może trzydniówka Natalka ma tez wysypke, tylko w trzydniówce wysypka wsytępuje podobno po gorączce, a tu najpierw była wysypka.
A poza tym lekarka powiedziała, że po tym szczepieniu to moze byc własnie wysypka i gorączka, tylko skąd katar
W sumie dziś nataka już czuje sie lepiej, nawet ma humorek, oby to był juz koniec
Rybciu kolejna niestety już ;-)
A poza tym lekarka powiedziała, że po tym szczepieniu to moze byc własnie wysypka i gorączka, tylko skąd katar
W sumie dziś nataka już czuje sie lepiej, nawet ma humorek, oby to był juz koniec
Rybciu kolejna niestety już ;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Cholerka na śpiąco nie próbowałam hmmmmmm trza zobaczyć jak będzie
Dużo zdrówka dla Natalki.
Dużo zdrówka dla Natalki.
Margarett moze trzydniowka a moze zabki. Maks mial trzydniowke bez wysypki.
No ja od dwoch dni mam @ koszmar i to pierwsza porzadna po porodzie czuj sie jak zazynana swinia bleeeeee i do tego brzuch boli mnie bardzo a nigdy mnie nie bolal.
No ja od dwoch dni mam @ koszmar i to pierwsza porzadna po porodzie czuj sie jak zazynana swinia bleeeeee i do tego brzuch boli mnie bardzo a nigdy mnie nie bolal.
vici
Victorek pozbył się już katarku a oczko dalej kropimy no przynajmniej próbujemy ile wejdzie tyle wejdzie trudno.Nawet na śpiąco jest koszmar brrrrrrrrrrr chyba czeka nas sąda no ale jeszcze się zobaczy.
Vici - masuj, masuj i jeszcze raz masuj oczko! To jest nawet wazniejsze niz kropelki - oczko moze udroznic tylko masaz, kropelki sa po to, zeby w tym przytkanym kanaliku nie rozwinela sie jakas infekcja! My przechodzilismy przez to, jak Norbik mial 3 miesiace, jeden kanalik tez byl lekko przytkany, na poczatku troszke lekcewazylam sobie to masowanie, ale jak sie zabralam porzadnie do roboty to kanalik sie udroznil!!!! I Wam tez tego zycze i trzymam kciuki!!!
vici
Ojjjjjjjjjjj włanie lekarz mówił to samo ale mu naprawde cięzko minutę wytrzymać masuję w każdej wolnej chwili nieraz tylko do 15 doliczę a on już się wścieka a lekarz kazał minutę przynajmniej.Ten okulista nie był chyba z małymi dziećmi ciekawymi świata jeśli tak powiedział.Kończy się na tym,że zamiast 2*dziennie po minucie to jest tyle ile mi się uda bo do minuty to dłłłłłłłłłłłłłłłłłługa droga i prawie nigdy się nie udaje tyle przeciągnąć.Ale staram się robić co w moich siłach.
reklama
Vici - najwazniejsze, ze w ogole masujesz. Mi lekarka nie mowila, ze musi byc minuta tylko zeby robic to jak najczesciej. I tak robilam - krotko, czasmia zaledwie kilka sekund, ale co chwilke!!! Dobrze bedzie - na pewno uda sie uciec od tej sondy!!!! Mocno trzymamy!!!!
Podziel się: