reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Ja też.
Jeszcze troche i będę ryczeć, jak mój tata na "Uwolnić Orkę"
Załamka

Dobrze, że nie gorączkuje.
A może uda się jakoś Antosia przekonać do zrobienia kupy na super-wypasionym-tronie-nocniku przed snem?

to nie takie proste, jak narzie to nocniczek to raczej pełni rolę grajacej zabawki:-D
cholercia nie wiedziałam tez ze ten nocnik gada po niemiecku, po polsku niee, a niech Antek się uczy;-) ;-)
to już chyba jakiś dalszy etap wzruszenia zeby płakac na "uwolnic orkę":-D chociaz nigdy nic nie wiadomo;-)

to nie takie proste, jak narzie to nocniczek to raczej pełni rolę grajacej zabawki:-D
cholercia nie wiedziałam tez ze ten nocnik gada po niemiecku, po polsku niee, a niech Antek się uczy;-) ;-)
to już chyba jakiś dalszy etap wzruszenia zeby płakac na "uwolnic orkę":-D chociaz nigdy nic nie wiadomo;-)

U mnie niunia tylko na nocniku robi kupkę - codziennie rano. Ale nasz nocnik nie gra:no: .

A jeśli chodzi o uwolnioną orkę, to ja nie oglądam filmów, na których pokazują krzywdę zwierzątek nawet jak wiem, że dobrze sią skończą:tak: . Po prostu płakałabym cały film a tego nie znoszę:-) :-) :-) .

W ogóle nie lubię wzruszac się na filmach - wolę się pośmiać albo porozmyślać o życiu:-D .

My się wstrzymujemy od pneumo...bo tu jakoś tak mało popularne dokładnie ja wypytam jak będę szczepić Victora na kleszcze.A w Pl jest szczepionka na kleszcze?????????????
A my po ospie ale ulga:yes:

A z oczkiem idziemy bo niewiadomo czy to jakieś zapalenie czy zatkany kanalik łzowy zobaczymy po wizycie ale umóie się dopiero we wtorek i ciekawe kiedy wizyta będzie.

A ja własnie umówiłam Inguchę na szczepienie - Świnka, odra i różyczka. Tylko mają w przychodni MMR więc muszę sobie sama kupić PRIORIX.

My idziemy w piatek na szczepienie, ale nawet nie wiem na jakie :zawstydzona/y:
Chyba 1 jest obowiazkowe i moze jakies dodatkowe uda nam sie wziac? Ja bym chciala pneumo. A ta odra/swinka/rozyczka to tez dodatkowe tak?

reklama
Odra, świnka i różyczka jest obowiązkowa ale ze względu na różne zdania co do MMR (była w pewnym momencie afera, że mogą być skutki uboczne szczepienia) wolę wykupić tą drugą i zaszczepić Ingunię szczepionką innego producenta.

Do góry