reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Woloszki - można z polską receptą iść do czeskiej apteki i kupić to, co w Polsce, tylko sporo taniej;-). Jest jeden minus - ulotka po czesku:-D.
A z tymi kupkami, to dziwna sprawa, ale u mojego Kuby było to samo, też robił takie błoto i trwało to chyba z miesiąc. Rosły mu wtedy trzy czwórki i był po antybiotyku. Na szczęscie wszystko wróciło już do normy:tak:, Majce też pewnie niedługo przejdzie:-).

reklama
Zuzia jak tak dlugo mial te kupki to podawalas mu caly czas np smecte i lacidofil lub cos innego?
A dzisrano zrobila taka wodnista, a teraz znow blotko. Normanie koszmar, chyba jutro sie wybiore do lekarza.

Woloszki - podawałam mu Enterol, bo zostało mi jeszcze całe opakowanie (dawałam przy antybiotyku) i to trochę pomagało. Ale nie dawałam codziennie, bo Kuba miał mały apetyt i nie zawsze mogłam mu to z czymś podać, a samego nie zje:no:. A do lekarza i tak lepiej się wybierzcie, może fachowiec cosik doradzi:tak:.

Tfu tfu zeby nie zapeszyc. Od ostatniego wpisu zadna kupka sie nie pojawila i pewnie jutro rano po sniadanku bedzie wielka kupaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-)
Ale caly dzien nie zjadla nic z owocami, nawet na kolacje dostala sam kleik bez kaszki owocowej, a do picia dostawala tylko herbatke.
Zobaczymy jutro.

Czesc
W nocy nie bylo zadnej kupki za to rano wielka......... Kupka byla juz lepszej kosystencji ale bylo jeszcze trochew sluzu i blotka ;-);-);-)
NMie mam pomyslow co jej jest rece mi opadaja. Dzis Darek powiedzial ze ona smierdzi kleikiem, wiec chyba dzis odstawie kaszke+klei bedzie dostawala chlebek albo cos innego.
Dziewczyny czy moze dojsc do odwodnienia jak ona tak dluzo robi takie ciapkowate kupki? Dodam ze ona tak robi max 3- 4 na dzien. (Jak jej nic nie bylo to tez potrafila tyle zrobic.) Pije duzo i jesc tez je naszczescie. Boje sie tylko o ta konsystencje i zapach i sluz.
Jak pojde do lekarza to co on mi powie, ze mam dawac lacidofil, i diete eliminacyjna, tylko co mam je wyeliminowac. Koszmar.
Wszystko sie zaczelo od tego szczepienie jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym jej nie szczepila ;-)

reklama
Joaska a szczepilas juz jagode na ta odre swinke i rozyczke?
U nas np nic jej nie wyskakuje wtedy bylabym chociaz pewna ze to cos z pokarmu a tak badz madry czlowieku. :-:)-(
W sobote mielismy zamiar jechac do babci na wakacje ale dopkoi jej nie wylecze nigdzie sie nie ruszam.

Do góry