reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Też jestem za terapią szokową:yes:moja koleżanka miała nieleczoną anemia(rodzice niedopilnowali bo woleli pić)a teraz biedna ma Białaczke.Co prawda jest już super ale raczysko nie śpi.Lekarze powiedzieli,że to od nieleczonej anemi i się zdziwiłam-to dopiero powikłania!

reklama
Oj Vici ta anemia to musiała chyba być bardzoz aawansowana;-( czy oni wogóle karmili dziecko? powinni takich rodziców od razu wsadzić za kraty!!

Dzięki Laski za rady, bede jeszcze z Tesciowa rozmawiać, jak nie pomoże to bedzie terapia szokowa. Na szczescie dzisiaj piatek, weekend i przez 2 dni nie bedziemy jej oglądać. Odpocznę sobie!

Maarta ona ma 26 lat a z tą białaczką wyszło w 2001 roku.Nie leczyli jej bardzo długo aż sama się wzieła za to no ale za późno.Na szczęście ma już jednego bobasa i to jej dało siłe do walki,teraz jest ok.Niestety jej córcia bedzie jedynaczką bo po chemi nie powinna mieć już dzieci.

Witam, dzis bylam z Maja na tym usg jamy brzusznej i wezlow chlonnych na glowce.
No i wszystko jest dobrze Maja jest zdrowa w brzuszku wszytsko ok i pepuszek tez zdrowy (poprostu bedzie miala taki odstajacy :-( ) a z wezlami to tez taka jej uroda bedzie (tatus tez tak ma)i lekarz ppowiedzial ze jak zlapie jakas infkcje to one sie jeszcze bardziej powieksza. No ale ciesze sie ze wszystko jest wporzadku. Tylko jeszcze musimy zrobic badanie moczu i zobaczymy co dalej. Problem mamy ze zlapaniem moczu Mai pani powiedziala zeby byl do kubeczka i to z nocy ale zanim wezme maje z lozeczka(jak sie obudzi) to juz sie zsika w pieluche :-D Jutro kolejna proba :-)

Woloszki super że wyniki badań są ok. Mój brat tez ma ciągłe problemy z węzłami chłonnymi, wychodzą przy każdej chorobie, ale najważniejsze, ze to nic powaznego:-)

Woloszki - super.
Też życzę powodzenia w łapaniu ponocnego moczu, bo to już jest niezły wyczyn ;p

reklama
Do góry