reklama
Zuzia zdrowka,zdrowka dla Kubulka!!!
Iza to mogla byc trzydniowka.Ja sie zorientowalam ze Frankowi cos jest jak juz go wysypalo bo ani nie marudzil ani za zbytniej goraczki nie bylo no i opedzlowal ta trzydniowke w dwa dni ;-)
Co do smoczka na mrozie hmmmm...ciekawa teoria. Moim zdaniem tez bym przytkala otwarta buzie na dworzu smolulkiem male my bez smokowi juz.
O tej sepsie tez slyszalam...straszne...dobrze ze zaszczepilam Franka.
Iza to mogla byc trzydniowka.Ja sie zorientowalam ze Frankowi cos jest jak juz go wysypalo bo ani nie marudzil ani za zbytniej goraczki nie bylo no i opedzlowal ta trzydniowke w dwa dni ;-)
Co do smoczka na mrozie hmmmm...ciekawa teoria. Moim zdaniem tez bym przytkala otwarta buzie na dworzu smolulkiem male my bez smokowi juz.
O tej sepsie tez slyszalam...straszne...dobrze ze zaszczepilam Franka.
Rybcia_21
Fanka BB :)
JA z Dominiką zawsze wychodzę na spacerki ze smokiem w buzi.
Czasem się zdarza że Dominika płacze za smoczkiem na spacerku jak jej wypadnie.więc musi być.
Czasem się zdarza że Dominika płacze za smoczkiem na spacerku jak jej wypadnie.więc musi być.
o rany - wszedzie choroby ... mam nadzieje ze juz lepiej waszym dzieciaczkom ... moja mala tez chora - ma lagodne zapalenie oskrzeli - na razie jedziemy bez antybiotyku tylko inhalacje - mam nadzieje ze cos to pomoze ... mala kaszle jak nie wiem co ...
Wczoraj znowu Antoś miał czerwone poliki, znów Babcia go czymś nakarmiła i nie chce się przyznać:-(
a ciekawa jestem czy dziecko może być uczulone na mleko mod? Bo zawsze daje mu Nestle a zauważyłam, że jak u Babci dostaje Bebiko to ma ta wysypke, czy to mozliwe? Sama juz nie wiem, nie moge znależc u Niego tego alergenu.
a ciekawa jestem czy dziecko może być uczulone na mleko mod? Bo zawsze daje mu Nestle a zauważyłam, że jak u Babci dostaje Bebiko to ma ta wysypke, czy to mozliwe? Sama juz nie wiem, nie moge znależc u Niego tego alergenu.
Skoro Jagoda może mieć problemy z różnymi gatunkami jabłek, to z mlekiem pewnie jest podobnie.
Może zanieś do teściowej Nestle. Jeśli dalej coś będzie, to pewnie czymś go karmi
A jak jest z Wami, to nigdy nic takiego nie miał? Dopiero po teściowej?
A może on na nią ma uczulenie ;-)
Może zanieś do teściowej Nestle. Jeśli dalej coś będzie, to pewnie czymś go karmi
A jak jest z Wami, to nigdy nic takiego nie miał? Dopiero po teściowej?
ale by było ;-)
Tak poważnie to zaniosłam Nestle i Bebiko wyrzuciłam. Własnie to najbardziej mnie dziwi, bo jak siedział ze mną w domu czy z druga Babcia to zeszła mu ta alergia ale ściśle przestrzegałyśmy diety, mama nawet wsztystko dokładnie zapisywała co dawała mu jeść:-) bedziemy obserwować czy to po mleku czy może cościk on jeszcze dostaje.
A tak na marginesie Joaśka jak zwykle tylko My jesteśmy tutaj tak wcześnie:-) Wszyscy jeszcze śpia ;-) a my już w pracy;-)
reklama
A tak na marginesie Joaśka jak zwykle tylko My jesteśmy tutaj tak wcześnie:-) Wszyscy jeszcze śpia ;-) a my już w pracy;-)
No właśnie
A może poproś teściową, niech też zapisuje. A nuż się zgodzi.
Podziel się: