reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Irlandia - dzięki:-), jak dobrze, że mamy tu fachowca:-). Ja daję mu syrop rano i ok. 16.00. Trochę jeszcze kaszle, więc będę mu go dawać przez 3-4 dni, a potem przestanę.

reklama
Zuzia zdrowka,zdrowka dla Kubulka!!!
Iza to mogla byc trzydniowka.Ja sie zorientowalam ze Frankowi cos jest jak juz go wysypalo :zawstydzona/y: bo ani nie marudzil ani za zbytniej goraczki nie bylo no i opedzlowal ta trzydniowke w dwa dni ;-)
Co do smoczka na mrozie hmmmm...ciekawa teoria. Moim zdaniem tez bym przytkala otwarta buzie na dworzu smolulkiem male my bez smokowi juz.
O tej sepsie tez slyszalam...straszne...dobrze ze zaszczepilam Franka.

My spacerujemy teraz ze smoczkiem, bo Jagoda często ma buzię otwartą i tym smokiem jej ją zatykam.
Ale bestia twarda jest i go często wypluwa.

o rany - wszedzie choroby ... mam nadzieje ze juz lepiej waszym dzieciaczkom ... moja mala tez chora - ma lagodne zapalenie oskrzeli - na razie jedziemy bez antybiotyku tylko inhalacje - mam nadzieje ze cos to pomoze ... mala kaszle jak nie wiem co ...

Idzia Zdrowka,zdrowka dla Kamilki!!!
To fak gdzie nie ide wszyscy chorzy :-( my naszczescie sie trzymamay w zdrowiu (tfu,tfu ;-) )

Wczoraj znowu Antoś miał czerwone poliki, znów Babcia go czymś nakarmiła i nie chce się przyznać:-(
a ciekawa jestem czy dziecko może być uczulone na mleko mod? Bo zawsze daje mu Nestle a zauważyłam, że jak u Babci dostaje Bebiko to ma ta wysypke, czy to mozliwe? Sama juz nie wiem, nie moge znależc u Niego tego alergenu.

Skoro Jagoda może mieć problemy z różnymi gatunkami jabłek, to z mlekiem pewnie jest podobnie.
Może zanieś do teściowej Nestle. Jeśli dalej coś będzie, to pewnie czymś go karmi :(
A jak jest z Wami, to nigdy nic takiego nie miał? Dopiero po teściowej?
A może on na nią ma uczulenie ;-)

A może on na nią ma uczulenie ;-)

ale by było ;-)

Tak poważnie to zaniosłam Nestle i Bebiko wyrzuciłam. Własnie to najbardziej mnie dziwi, bo jak siedział ze mną w domu czy z druga Babcia to zeszła mu ta alergia ale ściśle przestrzegałyśmy diety, mama nawet wsztystko dokładnie zapisywała co dawała mu jeść:-) bedziemy obserwować czy to po mleku czy może cościk on jeszcze dostaje.

A tak na marginesie Joaśka jak zwykle tylko My jesteśmy tutaj tak wcześnie:-) Wszyscy jeszcze śpia ;-) a my już w pracy;-)

reklama
Do góry