reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Ja robilam Viki mocz kilkanascie razy i to w roznych miejscach i zawsze dawalam go w woreczku wlozonym do pojemnika. Nikt nie narzekal ;-)

Narazie zanichalismy lapanie potwora bo Maja od wczoraj przeziebiona. Wczoraj tylko katarek byl a dzis kaszelek i goraczka popoludniu byla.
Jutro idziemy do lekarza. No i ja odrazu tez od niej zalapalam. Wczoraj lezalam pod kocem i sie trzeslam z zimna i tak bolaly mnie wszystkie miesnie :-( (mam nadzieje ze to nie zadna grypa). Dzis ze mna juz lepiej boli tylko glowa ale zaczelo mnie bolic ucho :-( :-( :-( koszmar.

Witam w sobote bylismy u lekarza. No i Maja niby tylko przeziebiona. dostala eurespal i syropek wkrztusny. Mielismy tez zaklepana wizyte u okulisty, a pzy tym katarze to az oczkami jej ropka wychodzila no i okazalo sie ze Maja ma zapalenie spojowek dostala antybiotyk w kropelkach i pozniej mamy sie zglosic na przebicie kanalika lzawowego bo znow mamy z nim problem. Jutro ide z Maja do kontroli czy jej ten kaszelek nie siadl na oskrzela bo nadal kaszle. Katarku troszke mniej. No i zaczela sie zachowywac jak wczesniej ze wszedzie jej pelno bo przez 2 dni to byla taka marniutka ze tylko spokojnie siedziala co do niej nie podobne ;-)

reklama
Do góry